Kausikortin ehtii vielä hankkia – nouto lauantaina SalPa-ottelun lipun­myynnistä

25/04/2022 TamU / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiavaus pelataan lauantaina 30.4. klo 14.00 kohupanostuksia joukkueeseensa tehneen SalPan vieraillessa Pyynikin urheilukentällä. Kausikortin voi edelleen ostaa TamU-kaupasta. Emme enää ehdi postittaa kausikortteja, mutta ne ovat noudettavissa ostajan nimellä SalPa-ottelun lipunmyynnistä. Kaikki viimeistään sunnuntaina 24.4. ostetut kausikortit on toki jo postitettu.

Kausikortit

  • Aikuisten kausikortit maksavat 90 € ja alennusryhmien kausikortit 65 €
  • Kausikortit kattavat 12 miesten edustusjoukkueen kotipeliä, jotka kaikki pelataan Pyynikin urheilukentällä
  • Myös naisten edustusjoukkueen tukikausikortit ovat myynnissä hintaan 20 €
  • Tarjolla on paketteja, jossa kausikortin lisäksi mukaan tulee kaksi VIP-irtolippua, jotka voi käyttää missä tahansa ottelussa
  • Osta kausikorttisi TamU-kaupasta: tampereunited.fi/kauppa

Normaalihintainen kausikortti maksaa 90 € ja alennusryhmien kausikortti 65 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosen B-lohkossa. Otteluita on tänä vuonna peräti 12, sillä Kakkosen B-lohko pelataan poikkeuksellisesti 13 joukkueen voimin. Kaikki ottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikin urheilukentällä.

Miesten edustuksen kausikorttien lisäksi myynnissä on naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja 20 €:n hinnalla. Tarjolla on myös paketteja, joissa yhdessä miesten kausikortin kanssa naisten tukikausikortin hinnaksi tulee 15 €. Naisten edustuksen kotiavaus pelataan lauantaina 7.5. klo 16.00 kun Peimari United vierailee Pyynikin urheilukentällä.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Yleisimmin ostetut kausikortit voi lisätä ostoskoriin suoraan alla olevista napeista, mutta TamU-kaupassa on tarjolla erilaisia paketteja, joihin sisältyy naisten tukikausikortti tai VIP-lippuja.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa