29.12.2020

 
 

Kausikortien kampanjahinnat voimassa torstaihin asti ‚Äď hy√∂dynn√§ nyt!Kausikortit kaudelle 2021 ovat myynniss√§ kampanjahintaan vuoden loppuun saakka. Kausikortin voi ostaa 40 ‚ā¨:lla viel√§ torstain ajan, ja heti vuoden vaihtuessa myyntihinta nousee normaaliin 70 ‚ā¨:on. Miesten edustuksen kausikortin lis√§ksi tarjolla on 50 ‚ā¨:n paketteja, joihin sis√§ltyy my√∂s naisten tukikausikortti, jonka normaalihinta on 15 ‚ā¨. Kausikortit voi ostaa TamU-kaupasta.

Tampere Unitedin kausikortti kattaa kaikki Sinipaitojen kotiottelut Kolmosessa ja Suomen Regions’ Cupissa. Otteluiden pelipaikat varmistuvat vasta myöhemmin, mutta oletettavaa on, että sarjaottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikillä, ja mahdolliset talven tai varhaisen kevään cup-ottelut joko Pirkkahallissa tai Kaupin uudella lämmitettävällä tekonurmella, jonka ympärillä on myös katsomot.

Irtoliput sarjapeleihin maksavat my√∂s tulevalla kaudella 8 ‚ā¨ aikuisilta ja 5 ‚ā¨ alennusryhmilt√§. Cup-ottelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Huomaa, ett√§ kausikortteja ei voi maksaa verovapailla kulttuuri- ja virikeseteleill√§ eik√§ vastaavilla s√§hk√∂isill√§ maksuv√§lineill√§.

Kausikortit löytyvät tuttuun tapaan TamU-kaupasta. Tule ostoksille!