Kausikortien kampanjahinnat voimassa torstaihin asti – hyödynnä nyt!

29/12/2020
Uutinen

Kausikortit kaudelle 2021 ovat myynnissä kampanjahintaan vuoden loppuun saakka. Kausikortin voi ostaa 40 €:lla vielä torstain ajan, ja heti vuoden vaihtuessa myyntihinta nousee normaaliin 70 €:on. Miesten edustuksen kausikortin lisäksi tarjolla on 50 €:n paketteja, joihin sisältyy myös naisten tukikausikortti, jonka normaalihinta on 15 €. Kausikortit voi ostaa TamU-kaupasta.

Tampere Unitedin kausikortti kattaa kaikki Sinipaitojen kotiottelut Kolmosessa ja Suomen Regions’ Cupissa. Otteluiden pelipaikat varmistuvat vasta myöhemmin, mutta oletettavaa on, että sarjaottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikillä, ja mahdolliset talven tai varhaisen kevään cup-ottelut joko Pirkkahallissa tai Kaupin uudella lämmitettävällä tekonurmella, jonka ympärillä on myös katsomot.

Irtoliput sarjapeleihin maksavat myös tulevalla kaudella 8 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä. Cup-ottelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Huomaa, että kausikortteja ei voi maksaa verovapailla kulttuuri- ja virikeseteleillä eikä vastaavilla sähköisillä maksuvälineillä.

Kausikortit löytyvät tuttuun tapaan TamU-kaupasta. Tule ostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV