Kausi päättyi pettymykseen 200 kannattajan edessä Helsingissä

30/10/2023 TamU
Otteluraportti

Tampere Unitedin haaveet nousta Ykköseen kaudeksi 2024 kariutuivat tylyyn 4–0-tappioon HJK Klubi 04:n vieraana. Lukemat eivät täysin kuvasta ottelun kulkua, sillä kaksi viimeistä maalia syntyivät aivan lopussa, kun TamUn oli pakko hakea kavennusta kovalla riskillä. Siitä huolimatta joukkueiden tasoeron voi sanoa tulleen tässä pelissä esiin, ja parempi joukkue ansaitsi voittonsa ja sarjanousunsa. Pettymykseen päättyneestä ottelusta huolimatta sunnuntai oli todellinen voimannäyttö sinivihreältä seurayhteisöltä, sillä Bolt Arenalla Sinipaitoja kannusti yli 200 vieraskannattajaa. Suomessa ei ole monta kertaa koko kaudella nähty vastaavaa vieraskannatusta.


Karsinta Ykköseen

4 – 0

  • Lukemat repesivät lopussa luonnottomasti, mutta vastustaja oli selvästi parempi ja ansaitsi voittonsa ja sarjanousunsa.
  • Paikalla olleet yli 200 vieras­kannattajaa loivat otteluun upean tunnelman ja kuvastavat osaltaan sitä, miksi sarjanousun kariutuminen ei isossa kuvassa muuta mitään.
  • Samalla jätettiin jäähyväiset kahdelle uransa päättäneelle avainpelaajalle.

Nyt oli vastassa selkeästi kovempi joukkue, ja selkeästi paras joukkue, jota vastaan ollaan koko kauden aikana pelattu. Onnea heille ansaitusta noususta.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

En olisi osannut kuvitella, että urani loppuessa 200 ihmistä huutaa omaa nimeäni, varsinkin kun oltiin vielä vieraspelissä.

- Antti Kuusinen
Maalivahti

Kyllä tämän yhteisön kanssa on saanut kokea niin upeita hetkiä, että en usko, että kukaan olisi ikinä voinut niitä ennustaa. Lukematon määrä poskettoman hienoja hetkiä, joita harva saa kokea suomen kentillä.

- Arttu Haapala
Keskikenttäpelaaja

Paremmalla tuurilla olisi 2–0-tilanteessa voinut siitä kulma­hässäkästä pomppia meille, mutta ei meillä ollut yhtään puhdasta maali­paikkaa koko ottelussa. Nyt vaan täytyy olla rehellinen sen suhteen.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Kyllähän se oli kova paikka meille kaikille, mutta tottakai meidän pitää arvostaa sitä mitä kannattajat tekee ja tulla kannattajien luo vaikka kuinka potuttaa ja haluaa päästä koppiin omaan rauhaan.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Monta tapahtumaa, hieno joukkue ja hieno kasvutarina. Nyt se on ohitse, ja toivotaan että mahdollisimman monen kanssa saadaan jatkaa hommia myös ensi vuonna.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Päävalmentaja Jukka Listenmaa myönsi Tampere Unitedin hävinneen paremmalleen.

”Nyt ei jäänyt mitään hampaankoloon sen puolesta, että ei oltaisi pelattu hyvin eikä siksi olisi tullut menestystä. Nyt oli vastassa selkeästi kovempi joukkue, ja selkeästi paras joukkue, jota vastaan ollaan koko kauden aikana pelattu. Onnea heille ansaitusta noususta”, löi Listenmaa faktat pöytään.

Janar Georg yrittää irrota puolustajastaan syöttöpaikkaan. Taustalla yli 200 katsojan vieraskatsomo.

Ottelu oli ainakin kahdelle Tampere Unitedin pelaajalle samalla uran viimeinen. Niin Antti Kuusinen kuin Arttu Haapalakin ovat olleet viimeisten vuosien aikana joukkueen kantavia voimia, ja ovat pelanneet yhteensä neljä kautta Sinipaidoissa, joskin Kuusinen pelasi ensimmäisen TamU-kautensa jo vuonna 2018.

”Kun 4–0 ottaa tauluun viimeisessä pelissään, ja kuitenkin peli loppuu siihen, että menet moikkaamaan kannattajia ja 200 ihmistä huutaa oma nimeäsi, niin kyllä se nostaa tunteet pintaan. Loppu oli sinänsä katkera, mutta hieno”, kommentoi Antti Kuusinen uran päätymisen jälkeisiä hetkiä kannattajien edessä.

Antti Kuusinen viimeisessä ottelussaan.

Antti Kuusisen lopettamispäätöksen taustalla on tuttuja asioita.

”Olin jo viime kauden jälkeen valmis heittämään napparit naulaan, mutta sitten löytyi pari nimeltämainitsematonta topiasjärvelää ja arttuhaapalaa, jotka saivat jatkamaan vielä yhden kauden. Ajatuksena oli viimeinen hyvä kausi ja nousu. Hyvä kausi saatiin, mutta ei nousua, niin vähän katkeraa tämä on.”

”Ei voi toivoa parempaa joukkuetta mitä kaverit täällä on olleet. Taustojen kanssa tullaan hyvin toimeen ja pelaajat tulee keskenään erittäin hyvin toimeen. Ei parempaa joukkuetta voi ollakaan.”

”Paikat ei vaan enää kestä, vapaa-aikaa ei ole ollenkaan ja työt jatkuu nykyisin aina kuuteen asti”, summasi Kuusinen lopettamisratkaisunsa.

Vieraskannattajien katsomo täyttyi kannattajista ja ajoittain myös savusta.

Itse ottelusta Kuusinen oli samoilla linjoilla kuin päävalmentaja Listenmaa.

”Klubi sai luotua vaarallisemmat tekopaikat ja ansaitsi voiton. Ei ehkä ihan 4–0-voittoa, mutta ansaitsi voiton. Me ei päästy haastamaan ihan hirveästi kaverin päätyyn edes maalintekopaikoille. Se on raaka peli, nousu jäi siihen, että tänään ei riittänyt.”

”Me emme saaneet itsestämme ihan kaikkea irti, ja kaveri oli todella kova tänään. Se näkyi tulostaululla tänään, parempi voitti”, summaa Antti Kuusinen.

Vaikka viimeinen ottelu päättyi pettymykseen, kokonaisuutena Antti Kuusinen pelasi etenkin syyskaudella uransa parhaita pelejä. Uran päättäminen parhaana versiona itsestään ei koskaan ole mikään itsestäänselvyys. Kuusinen antaa omat kiitoksensa myös Tampere Unitedille ja sen kannattajille.

”Paras organisaatio tähän uran loppuun. En olisi osannut kuvitella, että urani loppuessa 200 ihmistä huutaa omaa nimeäni, varsinkin kun oltiin vielä vieraspelissä.”

Antti Kuusinen tuli ensimmäisenä aivan kannattajien lähelle.
Kiitos kaikesa Ändi!

Haapala: ”Kiikkustuolimuistot Tampereelta”

Arttu Haapala tuli Tampere Unitediin kaudella 2020 muutettuaan Oulusta Tampereelle. Keskikenttäpelaajasta tuli heti yksi joukkueen kantavista voimista niin kentällä kuin pukukopissakin. Haapala on saanut olla mukana Sinipaidoissa vuosina, joina on koettu seurahistorian parhaita hetkiä.

”Kyllä tämän yhteisön kanssa on saanut kokea niin upeita hetkiä, että en usko, että kukaan olisi ikinä voinut niitä ennustaa. Lukematon määrä poskettoman hienoja hetkiä, joita harva saa kokea suomen kentillä”, Haapala tunnelmoi.

”Kliseisesti sanottuna aika etuoikeutettu olo on ollut. Suurin aika urastani meni Oulussa, mutta kyllä ne kiikkustuolimuistot tulee olemaan näistä vuosista Tampereella.”

Polvivaivat pakottivat Arttu Haapalan jäämään ottelussa pukukoppipelaajaksi huoltajan nimikkeellä.

Syy uran päättymiseen on selvä, sillä paikat eivät vain enää kestä.

”Ensimmäisen kerran mietin jo ihan heti talvella, että tämä vois olla viiminen vuosi ja sieltä oikeestaan saikin tosi paljon energiaa ja nälkää kohti kautta. Ajatukset vahvistuivat hiljalleen mitä pitemmälle kausi eteni, ja kyllähän rehellisesti suurin syy lopettamiseen on polvivaivat”, Haapala kertoo.

”Edellinen kausi Pyynikillä oli jo haastava, ja tämän kauden aikana ei oikeastaan yhtään peliä ole ollut, missä olisin saanu pelata täysin kivuttomana. Monesti pelien jälkeiset päivät oli enemmän kuin hankalia ihan siviilissäkin, ja aika monet yöunetkin oli melko haasteellisia, kun yöllä heräili polvikipuihin jos jalkoja liikutti. Loppukaudestahan mentiinkin sitten lähinnä joka toista peliä, kun ei vaan jalat ehtineet palautua eikä kestäneet kuormaa.”

Ensimmäinen takaisku liian varhain

Tampere United otti pallonhallinan ottelun alussa, ja jo toisella minuutilla Taha Özcelikiä rikottiin keskialueella juuri kun hän oli käynnistämässä vaarallista hyökkkäystä. William Grönblom selvisi kuitenkin tuomarin puhuttelulla.

Ottelun edetessä Klubi 04 otti pallonhallinan enenevässä määrin itselleen, mutta myös TamU pyrki hyökkäyksiin. Kuudennella minuutilla Juho Heikkinen pääsi piikissä pelanneen Eric Bullockin katkon jälkeen syöttämään Janar Georgille pystyjuoksuun, mutta puolustaja Nils Svensson peitti mahdollisuudet edetä vetopaikkaan ja lopulta katkaisi keskitysyrityksen.

Tilanne johti kulmapotkuun, jonka Joonas Rantala antoi hyvin maalille. Janar Georg sai päänsä väliin, mutta pusku kilpistyi harmillisesti aivan vieressä olleen Arttu Raittisen takaraivoon. Tallenteen perusteella pusku olisi saattanut hyvinkin muutoin mennä maaliin.

Janar Georgin pusku kilpistyy harmittavasti Arttu Raittisen päähän.

Klubin ensimmäinen hyökkäys syntyi vasta kahdeksannella minuutilla, kun David Ezeh jatkoi pitkän avauksen Liam Möllerille, jonka laukaus juoksun päätteeksi karkasi kuitenkin selvästi maalin yli. Seuraava paikka syntyi kun Stanislav Baranov keskitti hyvin oikealta ja Hadi Noori pääsi laukomaan irtopalloon, mutta veto epäonnistui ja lopulta maalivahti Antti Kuusinen sai pallon käsiinsä.

Paine kohti TamUn maalia kasvoi edelleen jakson edetessä, kun Klubi sai yhä pidempiä pallonhallintajaksoja. Parinkymmenen minuutin kohdalla Taha Özcelik joutui rikkomaan Klubin nopeassa hyökkäyksessä, ja Klubi sai vapaapotkun pahasta paikasta muutaman metrin päästä rangaistusalueen rajasta.

Pallon taakse asettui Matias Ritari, jonka laukauksen Antti Kuusinen nyrkkeili hienosti kulmaksi. Kulmapotkua seurasi paha hässäkkä maalilla, mutta lopulta Anton Bright ja Juho Heikkinen pääsivät purkamaan.

Eric Bullockin nopeus riitti muutamiin irtiottoihin.
Eric Bullock valmiina voittamaan keskityspallon.
Eric Bullock taistelee.
Janar Georg ja taustalla massiivinen vieraskannattajien katsomo.

Hetkeä myöhemmin Joonas Rantala sai kevyeltä tuntuneen kortin rikottuaan laidalla haastanutta Liam Mölleriä. Tilanne osoittautui kohtalokkaaksi.

TamU sai katkottua vapaapotkusta tulleen keskityksen, mutta pallo päätyi Oscar Häggströmille kuudentoista rajan taakse. Häggström laukoi, ja pallo otti epäonnisen kimmokkeen Eetu Räisäsen kantapäästä viidentoista metrin päässä maalista. Pallo pomppi aivan tolpan viereen kuin hidastetussa painajaiselokuvassa samalla kun maalivahti Antti Kuusinen yritti räpiköidä itsensä pallon tielle.

”Siinä tuli alkureaktio siihen toiseen suuntaan, johon pallo oli ensin menossa. Sen jälkeen tuli pieni kimmoke ja minulta lähti vähän napit alta. Sen jälkeen yritettiin vielä kroolata perään, mutta ei riittänyt”, Kuusinen kuvaili tilannetta omasta vinkkelistään.

Hässäkkää TamUn maalilla.
Arttu Raittinen tuo palloa.

Klubin painostus jatkui johtomaalin jälkeen, ja puolen tunnin kohdalla Matias Ritari haki keskityksellään hyökkääjää aivan maalin edestä. Toppari Biran Jeng liukui kuitenkin erinomaiseen katkoon. Pari-kolme minuuttia myöhemmin Antti Kuusinen puolestaan venyi komeaan jalkatorjuntaan, kun Oscar Häggström pääsi laukomaan hyvästä paikasta boksista. Hetkeä myöhemmin myös Stanislav Baranov pääsi laukomaan ohitettuuan Joonas Rantalan vauhdilla, mutta jälleen Kuusinen torjui jalallaan.

Viimeisen vartin aikana TamU pystyi jälleen pitämään palloa jonkin verran hallussaan, ja se tuotti joitakin hyökkäyksen aihioita. Mitään vaarallista ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Näin tauolle mentiin kotijoukkueen 1–0-johdossa eli yhteismaaleissa tasatilanteessa 2–2.

Arttu Raittinen ohittaa vastustajansa.

Toinen halpa takaisku toisen jakson alussa

Tonen jakso alkoi HJK:n hallinnassa, eikä peliä ehditty kauaa pelata, kun Klubi iski toisen maalinsa ja siirtyi yhteismaaleissa 3–2-johtoon. Ensimmäisen vapaapotkutilanteen TamU vielä selvitti Biran Jengin katkottua keskityksen päällään.

Paine kuitenkin jatkui seuranneen kulmapotkun jälkeen, ja Nils Svensson pääsi laukomaan keskeltä boksin sisäpuolelta. Joonas Rantala juoksi peittämään laukausta, mutta pallo kimposi epäonnisesti hänen jalastaan maalin alakulmaan. Maalissa oli paljon samaa kuin avausmaalissa.

”Kahdessa ensimmäisessä maalissa oli huonot purut ja sitten veto vielä muutti suuntaakin meidän pelaajasta”, harmitteli päävalmentaja Jukka Listenmaa ottelun jälkeen, vaikka myönsi samaan hengenvetoon että Klubi 04 kyllä ansaitsi onnensa.

Soihdut syttyivät vieraskannattajien katsomossa toisen jakson alkupuolella.

Kannattajakatsomon tunnelmaa.
Lippu pidettiin vieraskannattajien katsomossa korkealla loppuun saakka.

Heti takaiskun jälkeen TamU ei saanut uutta vaihdetta silmään, ja peli eteni pitkälti kotijoukkueen hallinnassa. Seuraavan tekopaikan Klubi sai ennen kuin toista jaksoa oli pelattu kymmentä minuuttia, mutta Nils Svensson laukoi vapaapotkun suoraan Antti Kuusisen syliin.

Eniten TamU-leirissä puhuttanut toisen jakson tilanne nähtiin pian tunnin täytyttyä. Antti Kuusinen avasi pitkän pallon Eric Bullockille, joka tavoitteli palloa boksin kulmalla Klubin maalivahti Alex Ramulan kanssa aivan Sinikaartin edessä. Bullock lensi kentän pintaa, ja havainnot katsomosta, videokuva sekä Bullockin omat kommentit kertovat Ramulan ottaneen kontaktia Bullockin jalkaan. Päätuomari oli kuitenkin järkähtämätön nostaessaan Eric Bullockille keltaisen kortin.

”Penkille asti ei nähnyt mitä siinä tapahtui, mutta ’Eki’ sanoi ihan suoraan, että ei hän olisi missään nimessä ilman kontaktia kaatunut, kun olisi voinut laittaa pallon tyhjään maaliin”, kommentoi Jukka Listenmaa tilannetta.

Eric Bullock tuo palloa savun laskeuduttua kentälle.

Muutoinkin TamU sai hiukan otetta pelistä, vaikka erityisen vaarallisia hyökkäyksiä ei nähty. Osansa näissä tilanteissa oli myös vaihdosta kentälle tulleilla Roope Kostiaisella, Topias Järvelällä ja Julius Stenroosilla.

HJK:lla oli kuitenkin vaarallisemmat hyökkäykset. Pahimmalta näytti parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa, kun avausmaalin tehnyt Oscar Häggström syötti Stanislav Baranoville pystyyn. Karkumatka linjan takana näytti jo ratkaisevalta, mutta huonojen kosketusten myötä tilanne kuivui TamUn onneksi kokoon.

Heti seuraavassa tilanteessa Roope Kostiaista rikottiin rajusti selkäpuolelta melko lähellä boksia. Joonas Rantalan laukaus näytti hyvältä, mutta muuri ylsi niukasti päineen väliin. Seurannut Rantalan kulmapotku kaarsi hyvin etutolpalle, mutta tuomarin pilli soi TamU-rikkeen merkiksi.

Joonas Rantala ja Taha Özcelik juonivat vapaapotkua.
HJK:n muurin takana oli jälleen pötköttäjä.

Vajaa kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa TamU sai vielä kaksi peräkkäistä kulmaa, samalla kun Arttu Mättö teki vielä viime hetken paluun kentälle useamman viikon vaivanneen loukkaantumisen jälkeen.

Näistäkään kulmapotkuista ei kaivattua tasoitusta syntynyt, vaikka Joonas Rantalan luukulle lähettämät pallot olivat ihan laadukkaita. Jälkimmäisessä kulmapotkussa pallo jäi pyörimään maalin eteen ja Eric Bullock, Taha Özcelik ja Roope Kostiainen pääsivät laukomaan läheltä aivan peräjälkeen, mutta jokainen yritys kilpistyi klubijalkaan.

”Paremmalla tuurilla olisi 2–0-tilanteessa voinut siitä kulmahässäkästä pomppia meille, mutta ei meillä ollut yhtään puhdasta maalipaikkaa koko ottelussa. Nyt vaan täytyy olla rehellinen sen suhteen”, mietti päävalmentaja Jukka Listenmaa käytäessä TamUn mahdollisuuksia ottelussa.

Katseet pallossa Joonas Rantalan kulmapotkussa.
Joonas Rantala pääsi antamaan toisen kulmapotkun heti perään. Sinikaarti luo tunnelmaa taustalla.
Kulman jälkeinen hässäkkä Klubin maalilla ei tuota tulosta.

Lopullinen ratkaisu nähtiin kolme minuuttia ennen täyttä aikaa. TamU ei saanut purettua keskitystä, ja lopulta ottelun parhaisiin kuulunut Stanislav Baranov siirsi boksissa viereensä Aaro Toivoselle, joka laukoi Klubin yhteismaaleissa kahden maalin karkumatkalle.

TamUn taistelu toki jatkui loppuun asti ja etenkin kannatus katsomossa oli intensiivistä loppuvihellykseen asti ja pitkään sen jälkeenkin. Klubin neljäs maali ottelun lisäajan kolmannella minuutilla oli vain kosmetiikkaa – jopa siinä määrin että moni vieraskannattaja kuuli tästä maalista vasta ottelun jo päätyttyä. Loppuvihellyskin toki kuultiin ennen kuin peli aloitettiin uudelleen. Näin HJK Klubi 04 nousi Ykköseen yhteismaalein 5–2.

Arttu Mättö teki viime hetken paluun kentälle.

Kohti kautta 2024

Ottelun päätyttyä moni Tampere Unitedin pelaaja putosi kentän pintaan. Takki oli varmasti useimmilla täysin tyhjä pitkän kauden päätyttyä raskaaseen pettymykseen.

Pikkuhiljaa kaikki kuitenkin nousivat ylös ja alkoivat liikkua kohti kahtasataa kentän kulmassa laulanutta Tampere Unitedin kannattajaa. Tunnelma kannattajien keskuudessa oli pettymyksestä huolimatta se, että kausi oli ollut hieno, ja joka ikinen pelaaja, valmentaja ja taustahenkilö ansaitsi kannattajien kiitokset hyvästä taistelusta loppuun asti. Yhteiset kauden päättäjäiset jatkuivat lähes kymmenen minuutin ajan.

”Kyllähän se oli kova paikka meille kaikille, mutta tottakai meidän pitää arvostaa sitä mitä kannattajat tekee ja tulla kannattajien luo vaikka kuinka potuttaa ja haluaa päästä koppiin omaan rauhaan. Arvostus pitää antaa, koska kannattajat uhraavat myös paljon tämän eteen. Tämä oli hieno tapahtumana”, Listenmaa toteaa.

Joonas Rantala tuo palloa harvalukuisen pääkatsomon edessä.
Toiselle jaksolle kentälle tullut Roope Kostiainen tuo palloa.
Topias Järvelä ja TamUn vaihtopenkki.

Pitkän kauden jälkeen joka tapauksessa tauko jalkapallosta tekee kaikille hyvää. Tämän kauden tapaan myös ensi kauden harjoittelu aloitetaan vasta tammikuun puolella.

”Tammikuun 9. päivä aloitettiin, ja aika monta tapahtumaa on kymmenessä kuukaudessa joukkueella ollut. Monta tapahtumaa, hieno joukkue ja hieno kasvutarina. Nyt se on ohitse, ja toivotaan että mahdollisimman monen kanssa saadaan jatkaa hommia myös ensi vuonna”, toteaa päävalmentaja Jukka Listenmaa.

Tappio otti koville. Julius Sstenroos mietteliäänä.
Kokeneet pelaajat nousevat vaikeilla hetkillä korkeaan arvoon.

Yhtenä kauden avainkohtana Listenmaa nostaa esiin tasan 1–1 päättyneen HJS-vieraspelin syyskuun puolessa välissä.

”Silloin jos oltaisiin sanottu, että pelataan kuitenkin lokakuun lopussa Klubi 04:ää vastaan Boltilla 2–1-johdossa, niin eipä sitä silloin kukaan olisi uskonut. Siinä nousee tämän joukkueen kokeneiden pelaajien arvo. Valmentajat ajettiin pois kopista ja pojat pitivät keskenään palaveria siellä aika pitkään. Luulen että Sinikaartin bussi oli jo Tampereella kun me päästiin vasta lähtemään Hämeenlinnasta”, Listenmaa paljastaa.

”Pelaajat päättivät, että nyt tämä homma muuttuu, ja kyllähän se sitten muuttuikin pariin seuraavaan peliin aika totaalisesti”, toteaa Listenmaa viitaten Grani-vierasotteluun ja kotona otettuun voittoon FC Jazzista.

Kannattajat ja joukkue kiittivät toisiaan pitkällä kaavalla ottelun jälkeen. Kuva: Elna Rikkinen
Koville se otti.

Lisäksi Listenmaa kommentoi vieraskannattajien panosta ratkaisuottelussa.

”Tuskin on Boltilla nähty vastaavaa vieraskannattajien meininkiä koko kaudella. Kyllähän siinä kohtaa kun Sinikaarti tuli paikalle ja stadionin ulkopuolelta alkoi laulu kuulua, niin kyllähän nollanelosen pojat alkoi katsella, mitä nyt tapahtuu. Sen verran kovia pelimiehiä olivat kumminkin, ettei mennyt vetelät housuun, vaan näyttivät siinä oman tasonsa”, Listenmaa kuvaili.

Vaikka kausi on nyt päättynyt Tampere Unitedin aikuisten joukkueiden osalta, seuratoiminta ei juuri hiljene. Juniorijoukkueiden talvikaudet ovat jo käynnistyneet, ja aikuisten puolella naisten joukkueet aloittavat tryouttinsa jo ensi viikolla.

Myöskään miesten puolella ei toiminta ole hiljentynyt, vaan uudet ensi kaudelle mukaan tulevat valmentajat on liitetty jo heti maanantaina mukaan taustaryhmän keskustelukanavalle. Uutisia uusista mukaan tulevista henkilöistä julkaistaan marraskuun puolella.

Kapteenin ilmeestä näkyy, että tunteet ovat pinnassa.
Kiitos kannattajille katkerallakin hetkellä!
Uransa lopettanut Antti Kuusinen ja kapteeni Anton Bright lohduttavat toisiaan.
Karsinta Ykköseen

4 – 0

( 1 – 0 )

Yleisöä:
574

24′ Oscar Häggström
50′ Nils Svensson
87′ Aaro Toivonen
90+3′ David Ezeh

Yleisöä:
574

32 Antti Kuusinen
1 Arttu Raittinen 46'
4 Eino-Veikko Ek 90' +2
9 Eric Bullock 64'
13 Anton Bright C 75'
15 Joonas Rantala 23'
17 Taha Özcelik 19'
18 Janar Georg 61'
30 Juho Heikkinen 81'
35 Biran Jeng
41 Eetu Räisänen 61'
1 Veikka Stålhand
2 Ali Aitbenzanzoun
7 Julius Stenroos 61'
8 Topias Järvelä 61'
10 Roope Kostiainen 46'
24 Arttu Mättö 81'
25 Eelis Korhonen
78Alex Ramula
58Hadi Noori 59' 65'
59Liam Möller
62Nils Svensson
64Matias Ritari
73David Ezeh
75Oscar Häggström
91Ville Vuorinen C
95Stanislav Baranov
96William Grönblom
98Johan Lietsa
79Vilho Tuokkola
49Otto Hannula
51Kaius Hardén
52Aaro Toivonen 68'
61Kaius Simojoki
67Japser Pikkuhookana
74Benjamin Dahlström

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2