27.3.2021

 
 

Kauppareiden kes√§kausi alkaa 3.5. ‚Äď ilmoita lapsesi mukaanLumi sulaa ja kev√§t etenee, ja samalla l√§hestyy my√∂s Tampere Unitedin eri juniorijoukkueiden kes√§kauden alku. Kaupunginosajuniorien kes√§kausi 2021 alkaa 3.5. ja jatkuu elo-syyskuun vaihteeseen. Ryhmi√§ j√§rjestet√§√§n tuttuun tapaan 5‚Äď8-vuotialle tyt√∂ille ja pojille (2013‚Äď2015 syntyneet). Lis√§ksi tarjolla on hiukan my√∂hemmin eli 22.5. aloittavia lapsi-aikuisryhmi√§ 3‚Äď5-vuotiaille lapsille ja heid√§n huoltajilleen. Vuosina 2011 ja 2012 syntyneille on puolestaan tarjolla ymp√§rivuotisesti toimivat aluejoukkueet. Molemmissa ik√§luokissa on tarjolla joukkueet id√§ss√§ ja l√§nness√§, ja kes√§kausi alkaa jo 18.4. Ilmoita lapsesi mukaan sopivaan ryhm√§√§n jo nyt!

Kaikkiin Tampere Unitedin juniorijoukkueisiin voi tulla kuukauden mittaiselle maksuttomalla kokeilujaksolle. Tällöinkin joukkueeseen tulee ilmoittautua mukaan normaaliin tapaan, mutta jos harrastaminen päättyy jo kokeilujakson aikana, emme lähetä laskua.

Toinen tapa laskea aloittamisen kynnystä on se, että Tampere Unitedissa vanhemmilta ei edellytetä muuta kuin kannustajan rooli.

”Meill√§ jalkapallon aloittaminen on tehty √§√§rimm√§isen helpoksi. Ensimm√§isist√§ treeneist√§ l√§htien kent√§ll√§ teit√§ vastassa on kaksi koulutettua valmentajaa, jotka ovat valmiina opettamaan lajin perusteita lapsille. Vanhemmat voivat sill√§ v√§lin keskitty√§ lasten kannustamiseen, k√§yd√§ lenkill√§ tai tehd√§ omatoimijumpan puistossa”, kertoo Tampere Unitedin junioritoiminnasta vastaava varapuheenjohtaja Markus Ky√∂st√§j√§.

Tulevana kesänä myös ohjaajien tutorointi lisääntyy siten, että jokainen ohjaaja tutoroidaan joka toinen kuukausi. Tutoroinnista vastaa Kyöstäjän ohella seuran valmennuspäällikkö Jukka Listenmaa.

”Tutoroinnissa ohjaajien tekemist√§ seurataan kent√§n laidalta ja k√§yd√§√§n harjoitusten j√§lkeen arviointikeskustelu. N√§in kehit√§mme ohjaajien ja valmentajien osaamista”, Ky√∂st√§j√§ iloitsee.

Lisäksi harrastuksen laatua lisää se, että peräti 70 % joukkueiden harjoituksista pidetään tekonurmikentillä.

Tällä hetkellä voimassa olevat koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset eivät estä lasten ja nuorten ulkona tapahtuvaa harrastustoimintaa. Tampereelle ei tällä hetkellä suunnitella ulkona liikkumisen rajoituksia, mutta edes ne eivät valtioneuvoston esityksen mukaan estäisi 2008 ja sen jälkeen syntyneiden lasten harrastustoimintaa.

Tutustu joukkueisiin tarkemmin alla olevista napeista ja ilmoita lapsesi mukaan. Unohtumaton sinivihreä jalkapallokesä odottaa!

2011‚Äď2012-syntyneet (aluejoukkueet)

Ilmoittaudu

2013‚Äď2016-syntyneet (kaupparit)

Ilmoittaudu

Lapsi-aikuisryhm√§t (noin 3‚Äď5-vuotiaat)

Ilmoittaudu