27.3.2021

 
 

Kauppareiden kesäkausi alkaa 3.5. – ilmoita lapsesi mukaanLumi sulaa ja kevät etenee, ja samalla lähestyy myös Tampere Unitedin eri juniorijoukkueiden kesäkauden alku. Kaupunginosajuniorien kesäkausi 2021 alkaa 3.5. ja jatkuu elo-syyskuun vaihteeseen. Ryhmiä järjestetään tuttuun tapaan 5–8-vuotialle tytöille ja pojille (2013–2015 syntyneet). Lisäksi tarjolla on hiukan myöhemmin eli 22.5. aloittavia lapsi-aikuisryhmiä 3–5-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Vuosina 2011 ja 2012 syntyneille on puolestaan tarjolla ympärivuotisesti toimivat aluejoukkueet. Molemmissa ikäluokissa on tarjolla joukkueet idässä ja lännessä, ja kesäkausi alkaa jo 18.4. Ilmoita lapsesi mukaan sopivaan ryhmään jo nyt!

Kaikkiin Tampere Unitedin juniorijoukkueisiin voi tulla kuukauden mittaiselle maksuttomalla kokeilujaksolle. Tällöinkin joukkueeseen tulee ilmoittautua mukaan normaaliin tapaan, mutta jos harrastaminen päättyy jo kokeilujakson aikana, emme lähetä laskua.

Toinen tapa laskea aloittamisen kynnystä on se, että Tampere Unitedissa vanhemmilta ei edellytetä muuta kuin kannustajan rooli.

”Meillä jalkapallon aloittaminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Ensimmäisistä treeneistä lähtien kentällä teitä vastassa on kaksi koulutettua valmentajaa, jotka ovat valmiina opettamaan lajin perusteita lapsille. Vanhemmat voivat sillä välin keskittyä lasten kannustamiseen, käydä lenkillä tai tehdä omatoimijumpan puistossa”, kertoo Tampere Unitedin junioritoiminnasta vastaava varapuheenjohtaja Markus Kyöstäjä.

Tulevana kesänä myös ohjaajien tutorointi lisääntyy siten, että jokainen ohjaaja tutoroidaan joka toinen kuukausi. Tutoroinnista vastaa Kyöstäjän ohella seuran valmennuspäällikkö Jukka Listenmaa.

”Tutoroinnissa ohjaajien tekemistä seurataan kentän laidalta ja käydään harjoitusten jälkeen arviointikeskustelu. Näin kehitämme ohjaajien ja valmentajien osaamista”, Kyöstäjä iloitsee.

Lisäksi harrastuksen laatua lisää se, että peräti 70 % joukkueiden harjoituksista pidetään tekonurmikentillä.

Tällä hetkellä voimassa olevat koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset eivät estä lasten ja nuorten ulkona tapahtuvaa harrastustoimintaa. Tampereelle ei tällä hetkellä suunnitella ulkona liikkumisen rajoituksia, mutta edes ne eivät valtioneuvoston esityksen mukaan estäisi 2008 ja sen jälkeen syntyneiden lasten harrastustoimintaa.

Tutustu joukkueisiin tarkemmin alla olevista napeista ja ilmoita lapsesi mukaan. Unohtumaton sinivihreä jalkapallokesä odottaa!

2011–2012-syntyneet (aluejoukkueet)

Ilmoittaudu

2013–2016-syntyneet (kaupparit)

Ilmoittaudu

Lapsi-aikuisryhmät (noin 3–5-vuotiaat)

Ilmoittaudu