Kauden odotetuin peli­reissu on viimein aivan nurkan takana!

17/06/2022 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkueen odotetuimpaan pelireissuun lähdetään vihdoin lauantaina. Sinipaidat matkaavat IFK Marienhamnin vieraaksi Ahvenanmaalla. Ottelu pelataan Wiklöf Holding Arenalla tämän viikon lauantaina 18.6. ja alkuvihellys on klo 19.00. Tätä matkaa on koko kausi odotettu niin pelaajien, kuin kannattajienkin puolelta. Mukaan on tänäkin vuonna lähtemässä Sinikaartin vahva osasto naisten joukkueen kannattajia, mistä pelaajat ovat innoissaan. Viime kaudella saarella nähtiin mahtavaa kannattamista, josta joukkue sai valtavasti virtaa.

IFK Mariehman – TamU

  • TamU tarvitsee kolme pistettä pysyäkseen hyvissä asemissa nousutaistelussa.
  • Avainasemassa on sopeutuminen Wiklöf Holding Arenan suurelle kentälle.
  • Apua tuo viimevuotiseen tapaan mukaan lähtevä Sinikaartin vahva osasto.

Pelillisesti taktiikan luominen hieman isommalle kentälle tuo taas mielenkiintoa. Sinikaartin mukaantulo on todella mahtavaa ja varmasti tuo tullessaan lisää tsemppiä tekemiseen.

- Kari Numminen
Päävalmentaja

Viime kauden ainoa kohtaaminen TamUn ja IFK Mariehamnin välillä päättyi tasan 2–2. Tämänkin vuoden ottelusta on odotettavissa tulevan tasainen, sillä Maarianhaminassa viime vuodeltakin tuttu areena on kuin lentokenttä verrattuna Pyynikin kentän postimerkkiin. Viime kauden pelissä kentän koko tuotti ongelmia Sinipaidoille, eikä prässiä saatu muodostettua ensimmäisellä jaksolla kunnolla. Toiselle jaksolle TamU muutti prässiään ja riistoissa onnistuttiin vastustajan kenttäpuoliskolla. Viime kauden haasteet ovat joukkueella hyvin muistissa, ja otteluun pyritään lähtemään paremmista asetelmista kuin viime kaudella.

Tämän kauden sarjataulukossa IFK Marienhamn on tällä hetkellä viidentenä, kolmella voitolla ja kolmella häviöllä, maalieron ollessa tasan nolla. Tampere United matkaa otteluun kotivoitto PIFistä taskussaan, ja myös lauantain ottelusta on jaossa tärkeät pisteet Sinipaitojen sarjanousuhaaveiden kannalta. Saaripelissä nähdään kauden tähänastisista peleistä levein vaihtopenkki, mutta lukumäärässä ei silti ole kehumisen varaa.

Joukkueen hyökkääjistöön kuuluva Nea Vironmäki on innoissaan lauantain ottelusta. Vironmäen mielestä on mukava saada kannattajiakin mukaan reissulle ja voittoa lähdetään hakemaan. Joukkue laitetaan varmasti reissun myötä kovaan testiin henkisesti ja palautuminen jää vähälle, koska seuraava ottelu pelataan jo keskiviikkona Tampereella.

Päävalmentaja Kari Numminen lähtee luottavaisin mielin saarelle:

”Tämä on kesän kohokohta vieraspelien osalta. Peliin lähdetään hyvillä mielin ja suurin odotuksin voiton suhteen. Joukkue on pysynyt terveenä ja kohtuullisen hyviä treenejä on saatu pidettyä, vaikka välillä pelaajilla on ollut työkiireitä. Pelillisesti taktiikan luominen hieman isommalle kentälle tuo taas mielenkiintoa. Onneksi kokemusta viime vuodelta on, joten isolla kentällä pelaaminen pitäisi sujua. Sinikaartin mukaantulo on todella mahtavaa ja varmasti tuo tullessaan lisää tsemppiä tekemiseen.”

Ottelu pelataan siis lauantaina 18.6. klo 19.00 Wiklöf Holding Arenalla Maarianhaminassa. Ottelua ja matkan kulkua muutoinkin voi seurata jälleen TamU-naisten Instagramin kautta. Lisäksi seuran muissakin somekanavissa nähdään varmasti materiaalia matkalta erityisesti kannattajien näkökulmasta. Lisäksi ottelun ajan on kattava twitter-seuranta.

TamU matkustaa Tampereelta satamaan ja takaisin ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49