19.4.2018

 
 

Kauden kynnyksellä kohdataan vielä FC EspooTampere United pelaa perjantaina viimeisen harjoitusottelunsa ennen kuin Kakkosen kausi alkaa reilu viikko myöhemmin. Vastaansa Sinipaidat saavat viime kaudelta ja tammikuun harjoitusottelusta tutun FC Espoon. Näistä kolmesta ottelusta tilillä on yksi tasapeli ja kaksi tappiota, joten espoolaiset tarjoavat varmasti haastavan vastustajan kenraaliharjoitukseen.

Tampere Unitedilla on takanaan kahdeksan tappiottoman harjoitusottelun putki, kun mukaan lasketaan kesken jäänyt Ilves-Kissat-ottelu. Vaikka näistä otteluista on tasapelejä noin puolet, kertoo putki kyvystä ja halusta tehdä tulosta. Kaikissa otteluissa peli ei ole ollut kaikilta osa-alueiltaan aivan sitä, mitä valmennusjohto haluaisi nähdä, mutta myös silloin ottelu on käännetty tai väännetty positiivisen puolelle.

”Joukkue rupeaa olemaan valmis kauden avaukseen”, toteaa p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ viimeisen harjoitusottelun alla, ja kertoo joukkueen terveystilanteen olevan hyv√§. Tuomas Lehti ja Mauno Sir√©n osallistuivat jo torstain pelilliseen treeniin, mutta eiv√§t viel√§ ole huomenna mukana. Muutamalla kaverilla ollut pieni√§ vammoja ja pelikunto selvi√§√§ tosrstain harjoituksissa.”

”Todella kiva p√§√§tt√§√§ harjoituskausi FC Espoota vastaan. Espoo on eritt√§in laadukas ja hyvin valmennettu joukkue ja meill√§ on viel√§ voitto heist√§ ottamatta”, p√§√§tt√§√§ M√§kel√§.

Ottelu pelataan Kaupin tekonurmella 2 perjantaina 20.4. klo 19.45 alkaen. Tervetuloa tarkistamaan Sinipaitojen iskukyky sarjakauden kynnyksellä!