Kauden kynnyksellä kohdataan vielä FC Espoo

19/04/2018
Otteluennakko

Tampere United pelaa perjantaina viimeisen harjoitusottelunsa ennen kuin Kakkosen kausi alkaa reilu viikko myöhemmin. Vastaansa Sinipaidat saavat viime kaudelta ja tammikuun harjoitusottelusta tutun FC Espoon. Näistä kolmesta ottelusta tilillä on yksi tasapeli ja kaksi tappiota, joten espoolaiset tarjoavat varmasti haastavan vastustajan kenraaliharjoitukseen.

Tampere Unitedilla on takanaan kahdeksan tappiottoman harjoitusottelun putki, kun mukaan lasketaan kesken jäänyt Ilves-Kissat-ottelu. Vaikka näistä otteluista on tasapelejä noin puolet, kertoo putki kyvystä ja halusta tehdä tulosta. Kaikissa otteluissa peli ei ole ollut kaikilta osa-alueiltaan aivan sitä, mitä valmennusjohto haluaisi nähdä, mutta myös silloin ottelu on käännetty tai väännetty positiivisen puolelle.

”Joukkue rupeaa olemaan valmis kauden avaukseen”, toteaa päävalmentaja Mikko Mäkelä viimeisen harjoitusottelun alla, ja kertoo joukkueen terveystilanteen olevan hyvä. Tuomas Lehti ja Mauno Sirén osallistuivat jo torstain pelilliseen treeniin, mutta eivät vielä ole huomenna mukana. Muutamalla kaverilla ollut pieniä vammoja ja pelikunto selviää tosrstain harjoituksissa.”

”Todella kiva päättää harjoituskausi FC Espoota vastaan. Espoo on erittäin laadukas ja hyvin valmennettu joukkue ja meillä on vielä voitto heistä ottamatta”, päättää Mäkelä.

Ottelu pelataan Kaupin tekonurmella 2 perjantaina 20.4. klo 19.45 alkaen. Tervetuloa tarkistamaan Sinipaitojen iskukyky sarjakauden kynnyksellä!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2