Kauden ensimmäisessä harjoitus­ottelussa vastassa Ilveksen kakkos­joukkue

30/11/2018
Otteluennakko

Tampere United pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina Pirkkahallissa klo 14.30 alkaen. Ottelua isännöi Ilveksen kakkosjoukkue. Ottelussa nähdään Sinipaitojen riveissä useita tryouttien kautta sopimusta ensi kaudelle hakevaa pelaajaa. Kakkoseen ensi kaudeksi nousseen Ilveksen kakkosjoukkueen suunnitelmista ei ole tässä vaiheessa tihkunut paljoakaan tietoa, mutta nuoret ilves-pelaajat antavat varmasti tässä vaiheessa tryout-pelaajille juuri sopivan haasteen.

”Tryout on lähtenyt hyvin käyntiin. Tekemisen meininki ja asenne on kaikilla kohdallaan”, toteea päävalmentaja Mourad Seddiki.

”Lauantain harjoituspelissä nähdään tryouttilaisia toimissa. Katsotaan miten pojat pärjäävät, kun vastassa on taitava vastustaja, joka on todella kova prässäämään ja fyysisesti vahva”, ennakoi Seddiki lauantain ottelua.

Ottelu pelataan siis Pirkkahallissa lauantaina 1.12. klo 14.30 alkaen. Koska ottelu on Ilveksen isännöimä, myynnissä ei ole TamUn fanituotteita. Ne ovat toki tarjolla kun TamU isännöi FC Hakaa Pirkkahallissa sunnuntaina 16.12. Tervetuloa molempiin otteluihin!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV