Kauden 2016 ensimmäiset pelaajasopimukset tehty

19/10/2015
Uutinen

Tampere United on tehnyt jatkosopimukset kolmen TamU-K:n avainpelaajan kanssa. Sopimukset on tehty laitapuolustajan paikalla viihtyvien Otto Pitkäsen jaTuomas Savinaisen sekä keskikentän keskustaa hallitsevan Jonne Keräsen kanssa.

Otto Pitkänen tuli Sinipaitoihin naapuriseura TPV:stä kolme vuotta sitten ja on kohonnut pikkuhiljaa yhdeksi joukkueen tärkeimmistä linkeistä. Tämän vahvistaa myös kapteenin nauha ”Oden” käsivarsilla. Mennyt kausi oli Pitkäselle pitkästä aikaa ensimmäinen täysin ehjä kausi ja se näkyi myös otteissa positiivisesti.

Tuomas Savinainen liittyi Sinipaitoihin kauden 2014 loppupuolella, mutta löi itsensä todenteolla läpi Sinipaidoissa vasta päättyneellä kaudella. Kuluneena kesänä Savinainen oli yksi joukkueen varmimmista suorittajista ja keräsikin koko joukkueesta eniten minuutteja. Päättyneen kauden suorituksista on kannattajille jäänyt mieleen myös tärkeä 1–2-voittomaali Tervakosken Padon verkkoon kauden viimeisessä vierasottelussa.

Savinaisen jälkeen toiseksi eniten peliminuutteja päättyneellä kaudella kerännyt Jonne Keränen on yksi Sinipaitojen tärkeimpiä pelaajia keskikentällä. Kymppipaidalla pelaava ja joukkueen pelaajista eniten maalisyöttöjä (8) kerännyt ”Lapin Pirlo” tuli Sinipaitoihin kaudeksi 2014 kakkosjoukkueen kautta. Sieltä mies nostettiin heti kolmansien harjoitusten jälkeen edustusjoukkueeseen.

Näiden kolmen pelaajan lisäksi kaikkien menneen kauden pelaajien tilannetta seurataan aktiivisesti. Neuvotteluita jatketaan kuitenkin vain pienellä liekillä ennen uuden päävalmentajan valintaa. Loukkaantuneiden pelaajien kanssa jatkoa katsotaan sitten kun jalat jälleen kantavat vihreällä veralla.

TamU-Kauppa

Kausikortti 2022

90 €
Lue lisää ja osta >>

Kausikortti 2022 (alennusryhmät)

65 €
Lue lisää ja osta >>
TamU naiset -tukikausikortti

TamU-naisten tukikausari 2022

20 €
Lue lisää ja osta >>
TamU Olympia-kortteli -VIP-kausikortti

VIP-kausikortti 2022

360 €
Lue lisää ja osta >>

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.5. MuSa - TamU 1 – 2

15.5. TamU naiset - PaiHa 4 – 0

15.5. TamU 2 - FC Melody 3 – 3

17.5. klo 18 TamU - Klubi 04

18.5. klo 20 RaiFU - TamU naiset

20.5. klo 19 NoPS - TamU 2