Kauden 2016 ensimmäiset pelaajasopimukset tehty

19/10/2015
Uutinen

Tampere United on tehnyt jatkosopimukset kolmen TamU-K:n avainpelaajan kanssa. Sopimukset on tehty laitapuolustajan paikalla viihtyvien Otto Pitkäsen jaTuomas Savinaisen sekä keskikentän keskustaa hallitsevan Jonne Keräsen kanssa.

Otto Pitkänen tuli Sinipaitoihin naapuriseura TPV:stä kolme vuotta sitten ja on kohonnut pikkuhiljaa yhdeksi joukkueen tärkeimmistä linkeistä. Tämän vahvistaa myös kapteenin nauha ”Oden” käsivarsilla. Mennyt kausi oli Pitkäselle pitkästä aikaa ensimmäinen täysin ehjä kausi ja se näkyi myös otteissa positiivisesti.

Tuomas Savinainen liittyi Sinipaitoihin kauden 2014 loppupuolella, mutta löi itsensä todenteolla läpi Sinipaidoissa vasta päättyneellä kaudella. Kuluneena kesänä Savinainen oli yksi joukkueen varmimmista suorittajista ja keräsikin koko joukkueesta eniten minuutteja. Päättyneen kauden suorituksista on kannattajille jäänyt mieleen myös tärkeä 1–2-voittomaali Tervakosken Padon verkkoon kauden viimeisessä vierasottelussa.

Savinaisen jälkeen toiseksi eniten peliminuutteja päättyneellä kaudella kerännyt Jonne Keränen on yksi Sinipaitojen tärkeimpiä pelaajia keskikentällä. Kymppipaidalla pelaava ja joukkueen pelaajista eniten maalisyöttöjä (8) kerännyt ”Lapin Pirlo” tuli Sinipaitoihin kaudeksi 2014 kakkosjoukkueen kautta. Sieltä mies nostettiin heti kolmansien harjoitusten jälkeen edustusjoukkueeseen.

Näiden kolmen pelaajan lisäksi kaikkien menneen kauden pelaajien tilannetta seurataan aktiivisesti. Neuvotteluita jatketaan kuitenkin vain pienellä liekillä ennen uuden päävalmentajan valintaa. Loukkaantuneiden pelaajien kanssa jatkoa katsotaan sitten kun jalat jälleen kantavat vihreällä veralla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49