Kapteenisto kaudelle 2021 on valittu pelaajien äänestyksellä

26/03/2021
Uutinen

Syksyllä Sinipaitoihin liittynyt Anton Bright on Tampere Unitedin uusi kapteeni. Vahvan viime kauden pelannut Severi Kankkunen liittyy myös kapteenistoon, jossa jatkaa edelliskauden tapaan Roope Kostiainen. Kapteenit on valittu perinteisellä pelaajien äänestyksellä.

”Totta kai se tuntuu hienolta, ja on iso kunnia johtaa joukkuetta ensi kaudella. Upeaa, että joukkue antaa luottoa kapteenina toimimiseen näinkin lyhyen ajan jälkeen”, Anton Bright kommentoi valintaansa.

Brightilla on isot saappaat täytettävänä, sillä hän perii nauhan Eetu Rahkolalta, joka kantoi kapteenin vastuuta Unitedissa kaudesta 2016 alkaen, ollen seurahistorian toiseksi pisimpään yhtäjaksoisesti kapteenina toiminut pelaaja Mikko Kavénin jälkeen, ja pisimpään seurassa pelannut pelaaja sitten vuoden 2012.

”Eetu jätti suuret saappaat täytettäväksi. Töitä ja opittavaa kapteenina riittää, mutta teen silti parhaani joukkueen eteen. Pyrin säilyttämään yhtä hyvä joukkuehengen kuin Rahkola aikanaan”, avaa Bright ajatuksiaan Rahkolan seuraamisesta.

Uutena pelaajana kapteenistoon nousee myös Severi Kankkunen.

”On kunnia, että on äänestetty kapteenistoon. TamUn kapteenistoon kuuluminen on kunnia-asia! Se ei kuitenkaan sinänsä vaikuta jokapäiväiseen tekemiseen. Joka treeneissä ja peleissä pyrin aina parhaani mukaan olemaan kannustava ja esimerkillinen pelaaja kentällä ja kentän ulkopuolella”, Kankkunen kertoo.

Kolmas kapteenistoon kuuluva pelaaja on viime kauden tapaan Roope Kostiainen.

”Pyrin treeneissä aina pitämään tiettyä vaatimustasoa yllä ja kapteenina tämä varmasti vielä korostuu”, Kostiainen näkee.

”On tietenkin kunnia kuulua viime kauden tavoin kapteenistoon ja vielä näin hienossa seurassa”, jatkaa Kostiainen.

Kapteenisto luottavainen TamUn iskukykyyn

Kauden alkamisen alla leijailee tällä hetkellä synkkiä varjoja, mutta tuore kapteenisto on vakuuttunut, että Tampere United on valmis, kun kausi saadaan jossain vaiheessa pyörimään.

”Uskon, että jokainen pelaaja on tehnyt joukkueen eteen töitä, treenattiin sitten kentällä tai omatoimisesti. Kun kausi jossain kohtaa saadaan käyntiin, tulee TamU olemaan kovassa iskussa”, Roope Kostiainen lupaa.

Muu kapteenikaksikko yhtyy Kostiaisen arvioon.

”Tässä leijailee monia epävarmuuksia ennen kauden alkua, eikä kukaan oikein taida tietää mitä tässä tulee tapahtumaan. Uskon, että kauden alkaessa ollaan valmiita. Joukkuetapahtumat ovat nyt paussilla, mutta jengi painaa hyvällä aktiivisuudella omatoimista treeniä”, Severi Kankkunen kertoo.

”Pre-season on ollut hyvä ja joukkue on tällä hetkellä vahva. Treenien ja harjoituspelien myötä joukkue on kerännyt paljon itseluottamusta, jolla lähdemme ensi kauteen varmoin ottein”, Tampere Unitedin kapteeni Anton Bright lisää.

Paras tapa tukea TamUn kauden alkua odotellessa on ostaa kausikortti. Normaalihintaiset kausarit maksavat 70 € ja alennusryhmien kortit 45 €. Klikkaa TamU-kauppaan tai tee ostoksesi suoraan alla olevista napeista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa