Kapteenisto kaudelle 2019 on valittu

14/03/2019
Uutinen

Eetu Rahkola jatkaa Tampere Unitedin kapteenina. Uusina niminä kapteenistoon nousevat Verneri Uimonen ja Sami Ekmark. Kapteenit valittiin perinteiseen tapaan pelaajien äänestyksellä, ja Eetu Rahkola tuli valituksi äänestyksessä kapteenin nauhan kantajaksi jo neljättä kertaa.

Rahkolan tavoin neljänteen kauteensa TamUssa valmistautuva Verneri Uimonen tulee uutena nimenä kapteenistoon. Sami Ekmark sitävastoin lähtee ensimmäiseen kauteensa Sinipaidoissa siirryttyään TamUun aiemmin talvella Mikkelin Pallo-Kissoista.

Kapteenien valintaan osallistuivat vain ja ainoastaan pelaajat. Toimihenkilöt kuten valmentajat ja huoltajat eivät olleet äänestyksessä mukana.

Kapteeni Eetu Rahkolan kommentit

”Verkku (Verneri Uimonen) on ollut jokaisella kolmella kaudella isossa roolissa ja on meidän kokeneimpia pelaajia. Aina käytettävissä, pidetty ja arvostettu kentällä sekä pukukopissa. Verkun päivittäisestä tekemisestä on nuorten pelaajien hyvä ottaa mallia.”

”Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin Sami (Ekmark) meidän riveihin tälle kaudelle. Kentällä ja sen ulkopuolella mielettömän iso vahvistus meille. Aina sata lasissa ja siihen päälle tsemppaamassa muita. Kokemusta Kakkosen peleistä ei meidän tämän kauden rosterissa ole liikaa, joten uskon että sitäkin ajatellen Sami tulee olemaan todella tärkeässä roolissa.”

”Tulevasta kaudesta on hyvä fiilis itselläni. Treeneissä on menty hyvällä sykkeellä nyt useamman viikon ajan ja tuntuu, että joukkue hitsautuu koko ajan paremmin yhteen. Seuraavat treenimatsit tulevat hyvään paikkaan, sillä edellisestä pelistä on vierähtänyt jo jonkin aikaa. Joukkue on kuitenkin muuttunut viime vuodesta suuresti.”

”Tämän vuoden lohko tuntuu ennakkoon melko kovalta, ja meidän pitääkin olla heti valmiita tappelemaan pisteistä. 22 ottelun sarja on raju, eikä nuoren joukkueen ole varaa maksaa oppirahoja ensimmäisillä kierroksilla. Olisi kiva ottaa ensimmäistä kertaa erinomainen startti ja saada kunnon flow kauden alkuun. Sellainen voi sitten johtaa vaikka mihin.”

”Tulen kantamaan TamUn kapteenin nauhaa ylpeydellä! Seura on lähdellä sydäntäni.”

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF