2.11.2021

 
 

Kannattajat puivat TamUn voittamatonta kautta Sinivihreän podcastin kauden päätösjaksossa 10/2021Sinivihreän podcastin kymmenennessä jaksossa ei ole vierasta lainkaan, vaan podcastia isännöivät TamU-kannattajat Juuso Koskinen, Jere Takala ja Santeri Hietala puivat Tampere Unitedin voittamatonta kautta puhtaasti omin voimin. Käsittelyssä on koko sinivihreän yhteisön huikea menestys kaudella, johon mahtui kaksi sarjanousua ja yksi valtakunnallisen cupin voitto. Podcast on äänitetty jo kaksi viikkoa sitten.

Kuuntele Sinivihreä podcast klikkaamalla alta napista, tai etsi jakso omasta suosikkipalvelustasi.

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!