Kakkosjoukkueen tryoutit käyntiin tammikuussa – hae mukaan!

02/12/2020
Uutinen

Nelosessa ensi kaudella pelaava Tampere Unitedin kakkosjoukkue aloittaa tryout-harjoitukset tammikuussa ja hakee mukaan uusia pelaajia. Kausi 2020 oli kakkosjoukkueelle ikään kuin välikausi, kun koronarajoitukset tekivät kaudesta tyngän. Silti joukkue sijoittui erittäin tasaisessa sarjassa neljänneksi. Tulevan kauden tavoitteena on nousu Kolmoseen.

Kakkosjoukkue harjoittelee koronatilanteen salliessa kaksi kertaa viikossa tammikuusta alkaen. Lisäksi harjoituskauden ohjelmassa on harjoitusotteluita. Joukkue tekee sarjatasoon nähden töitä hyvin laadukkaasti. Nousun ohella on tarkoituksena saada luotua sellainen harjoitteluympäristö, jota nähdään tavallisesti ennemmikin Kolmosessa.

Tiivis yhteistyö edustusjoukkueen kanssa edesauttaa osaltaan muun muassa harjoitusvuorojen saamista, mutta lisäksi kakkosjoukkue toimii myös yksittäisille pelaajille yhtenä mahdollisena väylänä edustusjoukkueeseen. Edustusjoukkueen valmennus on mukana myös kakkosjoukkueen toiminnassa, ja erityisen tiiviin yhteistyön takaa se, että kakkosjoukkueen päävalmentaja Weeti Tero on mukana myös edustusjoukkueen valmennusryhmässä.

Joukkueen sisäinen henki on rento, mutta kun tehdään asioita, ne tehdään kunnolla. Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat pelata ja harjoitella hyvässä ympäristössä, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit olla valmentajiin yhteydessä myös puhelimitse, yhteystiedot lomakkeen alla.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi tavoitteistasi jalkapalloilijana

  Päävalmentaja Weeti Tero
  weeti.tero (ät) tampereunited.fi
  puh. 050 518 5930

  Apuvalmentaja / joukkueenjohtaja Eemeli Peltonen
  eemeli.peltonen (ät) tampereunited.fi
  puh. 045 130 3260

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

  16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

  15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

  2.7. klo 18 TPV - TamU

  19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

  27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2