Kakkos­joukkueella Ilves-Kissat lauantaina Suomen Cupissa

05/04/2022 TamU 2
Otteluennakko

Miesten kakkosjoukkueen Suomen Cupin 3. kierroksen ottelu Ilves-Kissoja vastaan pelataan tulevana lauantaina 9.4. klo 17.00. Ottelu joudutaan viemään Kaupin tekonurmelle 3, sillä Pyynikin urheilukenttä ei ole vielä aivan pelikunnossa. Otteluun on vapaa pääsy, ja grillipiste palvelee katsojia.

Ilves-Kissat

  • Pelaa tulevalla kaudella samassa Kakkosen lohkossa B TamUn edustuksen kanssa

Olosuhteet ovat Kaupissa kunnossa, sillä kyseessä on lämmitetty tekonurmi, jonka laidalla on vanhalta Tammelan stadionilta viime kesäksi tuodut katsomot. Toki kenttä on tänään tiistaina tuiman takatalven takia kiinni, mutta sääennusteet ja kenttämiehiltä saadut tiedot viittaavat siihen, että lauantain peli ei ole uhattuna.

Kakkosjoukkue on ottanut tähän mennessä jo kolme voittoa Suomen Cupissa, sillä joukkueen cup-taival alkoi jo tasauskierrokselta, jossa kaatui Nelosessa pelaava LeKi-futis maalein 0–4 (0–2). Ensimmäisellä kierroksella saatiin kotiotteluun Kolmosen kilpakumppani ACE, joka voitettiin jännittävän rangaistuspotkukilpailun jälkeen, kun varsinainen peliaika oli päättynyt tasan 2–2 (2–0). Cupin toisella kierroksella oli sitten vähän helpompi palanen purtavana, kun vastaan tuli Kutosessa pelaava Oriveden Tuisku. Alasarjalaiset taistelivat hyvin ensimmäisen jakson tasalukemissa 1–1, mutta ilmeinen tasoero näkyi toisen jakson jälkeen taululla 1–5-lukemina.

Lauantain ottelussa Ilves-Kissat on Kakkosen joukkueena tietenkin ehdoton ennakkosuosikki. TamUn kakkosjoukkueelle ottelu on kuitenkin herkullinen paikka haastaa ylemmän sarjan joukkue, sillä Ilves-Kissojen valmistautuminen kauteen on vaikuttanut ulkoa päin katsoen repaleiselta. Kuvaavaa on, että joukkue ei pelannut tammikuussa yhtään harjoitusottelua, ja sen jälkeenkin otteluita on kertynyt vain viisi. Näistä Ilves-Kissat ei ole voittanut yhtäkään, joskin tilillä on toki kolme tasapeliä ja maalin tappiot Atlantikselle ja Kolmoseen pudonneelle TPV:lle. Nämä tulokset luovat uskoa Tampere Unitedin kakkosjoukkueen mahdollisuuksiin lauantaina.

Lisäksi omaa kieltään Ilves-Kissojen haastavasta tilanteesta kertoo se, että joukkueella on julkistettuna vasta 18 sopimuspelaajaa, kun sarjakauden alkuun on alle kolme viikkoa. Seuran uutisoinnin mukaan joukkueessa tosin on lisäksi kaksi pelaajaa, joiden nimiä ei ole vielä julkaistu.

Sumen Cupin kolmannen kierroksen ottelu pelataan siis Kaupin tekonurmella 3 tulevana lauantaina 9.4. klo 17.00 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy, mutta anniskelua ei Kaupissa voida lupateknisistä syistä järjestää. TamUn grilli kuitenkin palvelee yleisöä.

Kotiin jäävät voivat katsoa ottelun Aamulehden suorasta lähetyksestä, joka on ilmainen Aamulehden tilaajille. Ottelun selostaa Rasmus Junila. Linkki lähetykseen jaetaan TamUn sosiaalisen median kanavissa ottelupäivänä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49