25.6.2020

 
 

Kakkosjoukkue kovin tavoittein kauteen ‚Äď t√§n√§√§n Kaupissa vastassa FC Melody

Tampere Unitedin kakkosjoukkue aloittaa urakkansa tänään torstaina, kun Kaupin tekonurmelle 2 saadaan vieraaksi vanha tuttu FC Melody. Viime kauden nousu Tampereen Nelosesta Kolmoseen ei käynyt toteen, vaikka kakkosjoukkue päätyi sarjassa toiselle sijalle. Tämän kauden Tampereen Nelonen pelataan poikkeuksellisesti yksinkertaisena sarjana, joten pelejä joukkueelle tulee puolet vähemmän kuin edeltävänä vuonna.

Joukkueen p√§√§valmentajana jatkaa edustusjoukkueestakin tuttu Weeti Tero. Runko on s√§ilynyt samana edelt√§v√§st√§ kaudesta, mutta muutoksiakin l√∂ytyy. Uusina kasvoina kakkosjoukkueen peleiss√§ n√§hd√§√§n ainakin TPV-taustainen Tommi Virtanen sek√§ NePa:sta joukkueeseen siirtynyt Hussein ”Huspa” Al-Khafaji.

Kakkosjoukkueen iloksi myös edeltävällä kaudella Tampere Unitedin edustusjoukkueessa pelannut Taavi Abruquah on liittynyt kakkosjoukkueen vahvuuteen. Pidempään jo seurassa pelanneet Ville Toiva ja Eemeli Peltonen ovat edelleen vahvuudessa. Lisäksi myös edeltävällä Kolmosen kaudella pelannut konkari Timo Kauppinen on liittynyt kakkosjoukkueen vahvuuteen vuoden toipumisen vaatineen akillesjännevamman jälkeen.

Viime kauden vahvuudessa nähdyt Ville Silvennoinen ja Ville Vähänen ovat harjoitelleet koko talven ja kevään edustusjoukkueen mukana, mutta heidät tullaan näkemään varmuudella kakkosjoukkueen otteluissa. Kakkosjoukkueen otteluissa tullaan myös varmasti näkemään kauden mittaan useita edustusjoukkueen sopimuspelaajia.

”Paljon tullaan n√§kem√§√§n edustuksen pelaajia meid√§n otteluissa. T√§m√§ linkki palvelee varmasti molempiin suuntiin”, Weeti Tero avaa yhteisty√∂t√§ edustusjoukkueen kanssa.

Viime vuonna nousu saavutettiin pelaamalla, mutta edustusjoukkueen tippuminen sarjaporrasta alemmaksi piti sarjatason samana. Nytkin pelataan vain ja ainoastaan noususta.

”Meill√§ on aivan selke√§ nousutavoite. Min√§ ja joukkue koetaan, ettei meill√§ olisi mit√§√§n j√§rke√§ l√§hte√§ mist√§√§n muusta pelaamaan”, Tero linjaa.

Weeti Tero lupailee kaunista jalkapalloa peleihin saapuville Tampere Unitedin kannattajille.

”Sit√§ me pyrimme pelaamaan. Meille tulee noutaja, jos l√§hdemme peleiss√§ painimaan tai teemme niist√§ itsellemme juoksukilpailuja. L√§hdemme tekem√§√§n tulosta pallonhallinnan kautta.”

Tampere Unitedin kakkosjoukkue aloittaa kautensa torstaina 25.6. Kaupin tekonurmella 2 klo 20.00. Vastaan asettuu sarjan kärkipäähän odotettu kovaa kokemusta mukanaan kantava FC Melody.