Kakkosen lohkojako on vahvistettu

19/11/2016
Uutinen

Palloliiton liittohallitus on vahvistanut Kakkosen lohkojaon, ja Tampere United on sijoitettu B-lohkoon, jossa muut joukkueet tulevat Etelä- ja Länsi-Suomesta. Kauden kohokotia ovat kaksi paikalliskamppailua Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan.

TamU-uutiskuva

B-lohkon joukkueet olivat lauantaina koolla Tampereella järjestetyssä palaverissa, jossa oli mukana myös edustajat Palloliitossa. ”Meillä oli hyvä palaveri ja kävimme läpi monia käytännön asioita”, toteaa palaveriin yhdessä joukkueenjohtaja Sami Koivulan kanssa osallistunut Heikki Wilen. ”Myös itse lohkojako on juuri se mitä toivottiinkin. Pelimatkat eivät kasva taloudellisesti liian suureksi rasitteeksi, ja lohkossa on useita mielenkiintoisia joukkueita paikalliskilpailija TPV:tä myöden.”

Koska lohkojako on vahvistettu, Ykkösen paikastaan konkurssinsa takia luopumaan joutuvan PK-35:n tilanne ei vaikuta Kakkosen lohkojakoon. Kakkosen joukkueista OPS ja TamUn kanssa samaan lohkoon sijoitettu MuSa tavoittelevat PK-35:ltä vapautunutta Ykkösen paikkaa, ja jos toinen näistä joukkueista jättää Kakkosen, se korvataan jollakin Kolmosen lohkossaan viime kaudella toiseksi tulleella joukkueella. Tämä joukkue valitaan Palloliiton täydennysmenettelyn mukaisesti niistä piireistä, joiden joukkueita pelaa siinä Kakkosen lohkossa, josta paikka vapautuu.

Kakkosen B-lohko:

Tampere United
Tampereen Pallo-Veikot
Musan Salama (Pori)
FC Jazz (Pori)
BK-46 (Karjaa)
Salon Palloilijat
Peimari United (Sauvo)
FC Espoo
Etelä-Espoon Pallo
Nummelan Palloseura
FC Viikingit (Helsinki)
Käpylän Pallo (Helsinki)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

17.4. TamU - FC Inter 2 0 – 0 rpk.

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

20.4. klo 19 TamU - Ilves 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2