19.12.2019

 
 

Kakkosen Cupin lohko­vaiheen ottelu­ohjelma selvill√§

Suomen Cupin karsintakilpailuna toimivan Kakkosen Cupin otteluohjelma on julkaistu. Sinipaidat kohtaavat lohkossa ensimmäisenä Ilveksen kakkosjoukkueen suunnuntaina 19.1. klo 15.00. Seuraavaksi vuorossa on TPV, joka kohdataan viikkoa myöhemmin lauantaina 26.1. klo 16.30. Viimeisenä vastaan tulee tulee HJS sunnuntaina 9.2. klo 18.15. Kaikki ottelut pelataan Pirkkahallin C-hallissa, mutta vain HJS:ää vastaan TamU on kotijoukkueena.

Kakkosen Cupin lohkovaihe pelataan siis yksinkertaisena sarjana. Kilpailuun osallistuu vain 17 joukkuetta, joten lohkoja on yhteens√§ viisi, joista kunkin voittaja sek√§ kolme parasta toiseksi sijoittunutta jatkavat Kakkosen Cupoin puoliv√§lieriin, jotka pelataan ensisijaisesti jo 15‚Äď16.2. tai viimeist√§√§n t√§t√§ seuraavana viikonloppuna. V√§lier√§t puolestaan pelataan 29.2.-1.3. tai viimeist√§√§n t√§t√§ seuraavana viikonloppuna.

Välierien voittajat etenevät maaliskuussa alkavaan varsinaiseen Suomen Cupiin, jossa on lisäksi mukana kahdeksan liigajoukkuetta, neljä Ykkösen joukkuetta sekä Suomen Regions’ Cupin finaaliin viime kaudella selvinneet Kolmosen joukkueet Tikkurilan Palloseura (TiPS) ja Peli-Karhut (PeKa). Lisäksi Kakkosen Cupilla on oma finaalinsa, joka pelattaneen tämänvuotiseen tapaan vasta myöhemmin kesällä.