Kakkos- ja kolmosjoukkueissa tilaa muutamille vahvistuksille

05/12/2015 TamU 2

Tampere Unitedin kakkos- ja kolmosjoukkueen yhteinen kaudenaloitustilaisuus järjestetään tiistaina 8.12.2015 klo 18-20. Tilaisuus on avoin myös uusille pelaajille, jotka ovat kiinnostuneet pelaamaan joukkueissa. Paikkana on Tampereen Yliopisto päärakennuksen tila LS D13 (D-siipi, Kalevantie 4). Tila löytyy kulkemalla pääovista sisään, portaat alas ja kääntymällä ensimmäisestä risteyksestä oikealle.

Tilaisuudessa käydään läpi kakkos- ja kolmosjoukkueen tulevan kauden sapluuna. Joukkueiden vastuuhenkilöt esittelevät itsensä, ja käsiteltävinä asioina ovat talviharjoittelun aikataulut ja kustannukset, joukkueiden kokoamisen periaatteet sekä alustavat kesän toimintaperiaatteet, aikataulut ja maksut. Lisäksi käydään läpi joukkueiden toimintaa seurakokonaisuuden kannalta: joukkueiden suhde edustusjoukkueeseen ja toisiinsa.

Kakkosjoukkue nousi tappiottoman viime kauden myötä Vitoseen ja pyrkii jatkamaan tavoitteellisesti myös tulevalla kaudella. Nyt perustettava kolmosjoukkue aloittaa puolestaan alimmalta sarjatasolta eli joko Kutosesta tai piirissä suunnitteilla olevasta Seiskasta, ja pyrkii pelaamaan rennommin sekä keveämmillä tavoitteilla. Kakkosjoukkuetta pyritään vahvistamaan entisestään edustuksesta vapautuvilla sekä uusilla pelaajilla. Vastaavasti kolmosjoukkueen runko koostunee entisistä kakkosen sekä B-junioreiden pelaajista. Joukkueet harjoittelevat yhdessä talvikauden 1-2 kertaa viikossa hallivuoroilla Nokialla ja Pirkkahallissa.

Jos Tampere United kiinnostaa ja koet, että sinulla voisi olla tarjottavaa kakkos- tai kolmosjoukkueelle, tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme alkuinfossa tai ota yhteyttä Mikko Jokelaan sähköpostitse tai puhelimitse (mikko.jokela (ät) saunalahti.fi, 050-3509456)!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.8. Klubi 04 - TamU 1 – 1

7.8. Peimari Utd - TamU naiset 0 – 7

13.8. TamU 2 - FC Haka j. 0 – 2

15.8. klo 19 Ilves 2 - TamU

18.8. klo 20 TamU naiset - RaiFU

19.8. klo 19 PJK - TamU 2