21.3.2018

 
 

Juuso Marttila parantaa edustus­joukkueen arkeaTampere Unitedin edustusjoukkue on saanut lisää paljon kaivattuja tekeviä käsi taustoilleen, kun Juuso Marttila liittyi mukaan toisena huolatajana Ville-Matti Raittilan avuksi. Huoltajat jakavat työt siten, että vähintään toinen on aina paikalla edustusjoukkueen kaikissa tapahtumissa. Samalla joukkueenjohtaja Sami Koivulan aikaa vapautuu varsinaisiin joukkueenjohtajan tehtäviin.

”N√§in Facebookissa ilmoituksen, ett√§ huoltajan paikka on vapaana, ja ajattelin ett√§ t√§m√§ on hiljattain valmistuneelle urheiluhierojalle ja fysioterapeuttiopiskelijalle hyv√§ paikka ker√§t√§ kokemusta omalla ajallaan”, Juuso Marttila toteaa. ”Olen itse pelannut jalkapalloa pienest√§ pojasta A-junioriksi, joten jalkapallojoukkueen arjesta on jonkunmoinen k√§sitys, vaikkea ihan t√§lt√§ tasolta ole aiempaa kokemusta.”

Juuso Marttilan liittyminen edustusjoukkueen mukaan tuo my√∂s hierontapalvelut pelaajien saataville harjoitusten yhteydess√§. Kapteeni Eetu Rahkola ei peittele tyytyv√§isyytt√§√§n. ”Lihashuollon ja nopean palautumisen merkitys kasvaa kun reissataan paljon, pelit ovat paikoitellen tihe√§√§n ja reenatakin pit√§isi v√§liss√§. Juuso on eritt√§in tervetullut vahvistus joukkueeseen”, Rahkola toteaa.

Koko sinivihreä seurayhteisö toivottaa Juuso Marttilan mukaan joukkoon. Nähdään peleissä ja harjoituksissa!

Juuso Marttila joukkueen keskellä Pirkkahallissa harjoitusten jälkeen.