Juuso Marttila parantaa edustus­joukkueen arkea

21/03/2018
Uutinen

Tampere Unitedin edustusjoukkue on saanut lisää paljon kaivattuja tekeviä käsi taustoilleen, kun Juuso Marttila liittyi mukaan toisena huolatajana Ville-Matti Raittilan avuksi. Huoltajat jakavat työt siten, että vähintään toinen on aina paikalla edustusjoukkueen kaikissa tapahtumissa. Samalla joukkueenjohtaja Sami Koivulan aikaa vapautuu varsinaisiin joukkueenjohtajan tehtäviin.

”Näin Facebookissa ilmoituksen, että huoltajan paikka on vapaana, ja ajattelin että tämä on hiljattain valmistuneelle urheiluhierojalle ja fysioterapeuttiopiskelijalle hyvä paikka kerätä kokemusta omalla ajallaan”, Juuso Marttila toteaa. ”Olen itse pelannut jalkapalloa pienestä pojasta A-junioriksi, joten jalkapallojoukkueen arjesta on jonkunmoinen käsitys, vaikkea ihan tältä tasolta ole aiempaa kokemusta.”

Juuso Marttilan liittyminen edustusjoukkueen mukaan tuo myös hierontapalvelut pelaajien saataville harjoitusten yhteydessä. Kapteeni Eetu Rahkola ei peittele tyytyväisyyttään. ”Lihashuollon ja nopean palautumisen merkitys kasvaa kun reissataan paljon, pelit ovat paikoitellen tiheään ja reenatakin pitäisi välissä. Juuso on erittäin tervetullut vahvistus joukkueeseen”, Rahkola toteaa.

Koko sinivihreä seurayhteisö toivottaa Juuso Marttilan mukaan joukkoon. Nähdään peleissä ja harjoituksissa!

Juuso Marttila joukkueen keskellä Pirkkahallissa harjoitusten jälkeen.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

17.4. TamU - FC Inter 2 0 – 0 rpk.

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

20.4. klo 19 TamU - Ilves 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2