Jussi Siltasesta edustus­joukkueen maalivahti­valmentaja

09/01/2017
Uutinen

Edustuksen maalivahtina kaudet 2015–16 pelannut Jussi Siltanen siirtyy valmennustehtäviin. Aiemmin edustusjoukkueella ei ole ollut erillistä maalivahtivalmentajaa, vaan maalivahtina peliurallaan pelannut joukkueenjohtaja Sami Koivula on täyttänyt myös tätä roolia. Maalivahtivalmennukseen panostaminen onkin talven aikana saanut kiitosta edustusjoukkueen mukana harjoitelleilta maalivahdeilta.

”Seura lähestyi loppusyksystä, ja kysyi halukkuutta lähteä maalivahtivalmentajaksi. Viikonlopun yli mietittyäni, ja perheen kanssa neuvoteltua päätös lähteä mukaan oli helppo. Valmentamiseen on aina ollut pieni kipinä taustalla ja nyt sain mahdollisuuden siihen, siitä iso kiitos seuralle”, Siltanen taustoittaa.

Seuran periaatteiden mukaisesti Siltanen saa vastikkeena valmennuskoulutusta. ”Paljon on itsellä vielä opiskeltavaa ja tehtävää, ennen kuin saan siirrettyä kaiken haluamani harjoituksiin ja sitä kautta peleihin. Jo ensimmäiseltä kolmen viikon harjoittelujaksolta tuli hyvää palautetta harjoituksista, ja siitä on hyvä lähteä kohti sarjakautta.”

Vaikka maalivahtivalmentajan pesti vie suuren osa Siltasen ajasta tulevalla kaudella, peliura ei ole vielä ohi. ”Kakkosjoukkueessa tulee varmasti kesän aikana pelattua useampi ottelu aikataulujen salliessa”, Siltanen vahvistaa.

”Jussi on tärkeä lenkki valmennukseen”, kommentoi päävalmentaja Mikko Mäkelä. ”Hyviä maalivahtivalmentajia on hyvin vähän ja Jussilla on mahdollisuus kehittyä sellaiseksi. Jussi tuo uuden näkökulman maalivahtipeliin ja varsinkin harjoitteluun. On hienoa saada Jussi osaksi valmennusjohtoa.”

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49