Jussi Rasvalle jatkosopimus

13/04/2017
Uutinen

Rikkonaisen kauden 2016 pelannut Jussi Rasva on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Rasva siirtyi vuosi sitten TamUun Ilves-Kissoista, mutta ei saanut Sinipaidoissa samalla tavalla peliaikaa kuin edellisellä kaudella Kakkosessa. Nyt Rasvalla on edessä uusi tilaisuus hankkia peliaikaa Kakkosen tasolla.

Jussi Rasva, 24, tuli Tampere Unitediin laitalinkkinä, mutta kun pelipaikalla oli kova kilpailu, päävalmentaja Mikko Mäkelä istutti Rasvan laitapuolustajaksi. Kotiutuminen uudelle pelipaikalle otti aikansa, mitä vaikeutti myös varsin vähäiseksi jäänyt peliaika. Vaikka Rasvalle merkattiin 15 pelattua sarjaottelua, avaukseen hän pääsi vain kolme kertaa ja peliminuutteja kertyi alle 400.

”Oma kauteni ei mennyt ihan nappiin. Ei oikein löytynyt omaa ruutua, kun omalla paikalla linkissä oli kova kilpailu ja alku pakin paikalla ei oikein lähtenyt, kun aikaisemmin olin pelannut urallani kaksi peliä sillä paikalla”, Rasva kertaa. ”Nyt ollaan menossa oikeaan suuntaan, kun olen oppinut vähän puolustamaankin ja olen myös paremmassa kunnossa.”

Vuosi sitten sopimusta tehdessään Jussi Rasva sanoi yhdeksi siirron syyksi sen, että Ilves-Kissojen pudottua Kolmoseen hän halusi vielä yrittää takaisin ylöspäin, ja Tampere United tarjosi mahdollisuuden tähän. Nyt tämä tavoite toteutuu. ”Haluan olla mahdollisimman pitkään mukana tekemässä tätä hienoa tarinaa. Olen myös sen verran kunnianhimoinen, että haluan kehittyä mahdollisimman paljon ja haastaa tosissaan samoilla pelipaikoilla pelaavat kaverit. Olen minä ennenkin pärjännyt Kakkosessa niin miksen nytkin. Ja tuskin tulen ikinä missään muualla enää kokee millaista on pelata kannattajien edessä”, Rasva pudottelee.

Päävalmentaja Mikko Mäkelä on mielissään saadessaan ahkerana harjoittelijana tunnetun Rasvan mukaan ryhmäänsä. ”Mestarilla on ollut loistava talvi takana ja kehitystä viime kauteen on tullut valtavasti. Varsinkin laitapuolustajan paikalla Jussi on pelannut erittäin hyvin. Mestari on todellakin joukkuepelaaja sillä isolla J:llä. Kun antaa jokaisessa treenissä ja pelissä kaikkensa joukkueelle, niin muuta ei voi pelaajalta vaatia”, Mäkelä toteaa.

Jussi Rasva kasvattaa TamUn sopimuspelaajien määrään 23:een. Kauden alku lähestyy, ja sitä odotellessa on hyvä hankkia kausikortti TamU-kaupasta tai mobiilikausikortti ZUPticketistä. Normaalihintaiset kausarit maksavat 70 euroa ja seuran jäsenten ja muiden alennusryhmien kausarit 45 euroa. Myös Tampere Unitedin jäseneksi liittyminen on tietenkin mahdollista.

Jussi Rasvan haastattelu:

Sopimuspelaajat kaudelle 2017:
Tuomas Alanen
Mahdi Ali
Juuso Auvinen
Mehdi Fennane
Antti Haavisto
Tuomo Hiltunen
Tero Intala
Topias Järvelä
Niclas Kalatsev
Roope Kostiainen
Tuomas Lehti
Sampo Ojala
Riku Oras
Eetu Rahkola
Konsta Raittinen
Jani Rantala
Jussi Rasva
Lauri Saari
Matti Saari
Mauno Sirén
Santeri Salomaa
Valtteri Uimonen
Verneri Uimonen

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa