Jukka Listenmaa toivoo vahvaa JJK:ta Pirkkahalliin

26/02/2022 TamU
Otteluennakko

Tampere Unitedin harjoitusottelut jatkuvat väliviikon jälkeen, kun Pirkkahalliin saapuu vieraaksi JJK sunnuntai-iltana klo 16.30 alkavaan otteluun. Ottelu on joukkueille talven toinen keskinäinen, sillä joulukuussa vahvasti tryout-pitoinen TamU oli Jyväskylässä parempi maalein 2–3.

Tampere Unitedin tuloksellisesti vahva preseason jatkuu sunnuntaina, kun JJK saapuu Pirkkahalliin vierailulle. Sinipaidat on pelannut tämän vuoden puolella nyt neljä harjoitusottelua ja voittanut ne kaikki vähintäänkin selkein yhteismaalein 19–3.

Taannoisen MuSa-ottelun alla Tampere Unitedin päävalmentaja Jukka Listenmaa painotti, että juuri JJK:n kohtaaminen Pirkkahallissa tulisi olemaan Sinipaidoille, se talvikauden selkein mittari. Pari viikkoa ei ole saanut Listenmaata muutamaan mieltään.

”Toivon todella, että näin on. Toivottavasti saamme vastaamme mahdollisimman vahvan JJK:n ja pääsemme aidosti näkemään sen missä me tällä hetkellä menemme”, Listenmaa sanoo ja jatkaa.

”On se tietyllä tapaa yllättänyt kuinka hyviä tuloksia olemme saavuttaneet. Odotin rehellisesti Ilveksen kakkosjoukkueelta ja MuSalta enemmän. Erityisesti huonoon saumaan osui se Ilves-ottelu. He kun eivät saaneet siihen parastaan jalkeille”, Listenmaa ajattelee.

Tällä viikolla Tampere Unitedin edustus on hinkannut hyökkäyskuvioitaan tulevalle kaudelle, mutta viikkoa ovat sävyttäneet lukuisat poissaolot.

”Laitamurtautumista on nyt harjoituksissa käyty läpi, mutta pientä harmia on aiheuttanut joukkueessa oleva flunssa-aalto. Torstain harjoituksissa meillä oli käytettävissä vain 13 pelaajaa, mutta kaikki viittaa siihen, että saamme loppuviikosta enemmän miehiä jalkeille”, avaa päävalmentaja joukkueen terveystilannetta.

Pelaajistosta Roope Kostiainen näkee tilanteessa myös mahdollisuuksia. Nimittäin peliaikaa on nyt luvassa kunnossa oleville kavereille.

”JJK otteluun lähdetään vähän kapealla miehistöllä, mutta siitä huolimatta saadaan kova joukkue jalkeille. Minuutteja varmasti monelle luvassa”, Kostiainen näkee.

”Tämä on paras TamU missä olen pelannut”

Pitkään TamUa palvellut Roope Kostiainen on ollut mielissään joukkueen vahvasta talvikaudesta.

”Talvikausi on mennyt hyvin. Joukkue on sisäistänyt uuden pelitavan ja tulokset ovat olleet lupaavia. Mielestäni tämä on paras TamU missä olen pelannut”, Unitedin kärkipelaaja lataa.

”Joukkue on hyvin hitsautunut yhteen ja pelaajien taso on kova, mikä antaa hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen”, jatkaa Kostiainen.

Vaikka Tampere Unitedin edustusjoukkue ei viime viikolla pelannut, niin kakkosjoukkue aloitti sunnuntaina voitokkaasti oman taipaleensa Suomen Cupissa. Edustuksen päävalmentaja Jukka Listenmaa oli Pirkkahallin lehtereillä ja innoissaan näkemästään.

”Olin paikan päällä toki katsomassa! Pyrin ylipäätään näkemään mahdollisimman paljon kakkosjoukkueen pelejä kauden aikana”, Listenmaa linjaa.

Kakkosjoukkueen seuraava vastus on Sinipaidoille varsin tuttu paikallisvastustaja ACE. Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen pelataan ensi viikon sunnuntaina eli 6.3. Pirkkahallissa kello 20.00.

”Olisihan se huikeaa saada seurojen jäsentenvälinen sitten Cupissa Pyynikille”, Listenmaa fiilistelee.

Siihen on kuitenkin vielä pitkä matka, sillä tämä keskinäinen ottelu aseteltaisiin automaattisesti vasta cupin neljännellä kierroksella.

Sitä ennen pelataan kuitenkin Tampere Unitedin ja JJK:n välinen mittelö. Ottelu alkaa Pirkkahallissa sunnuntaina 27.2. kello 16.30. Otteluun on vapaa pääsy. Twitter ja Instagram story kertovat jälleen kerran mitä tapahtuu hallin seinien sisäpuolella ja TamU-TV palvelee Juuso Koskisen tulkitsemana. Tervetuloa mukaan tunnelmaan tavalla tai toisella!

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi kätesi heti Pirkkahallille tultuasi. C-hallin ovella on saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
  • Tapahtumassa suositellaan kasvomaskin käyttöä
  • Huolehdi riittävistä turvaväleistä.
  • Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
  • Älä missään nimessä tule otteluun jos olet sairaana. Myös riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyvän poissa ottelutapahtumista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49