Juhlista pridea värikkäällä ”Tampereen ylpeys” t-paidalla

08/06/2023 TamU / TamU naiset
Uutinen

Manse Pridea vietetään tänä vuonna 12.–17.6. ja Tampere United ottaa varaslähdön prideen jo perjantaina 9.6. Ilves-Kissoja vastaan pelattavassa derbyssä. Pyynikin urheilukentällä on kannattajatuotteiden myyntipisteellä myytävänä pride-henkisiä "Tampereen ylpeys" t-paitoja, joiden värit ovat samat kuin Tampereen tiedostavassa pride-lipussa. Paidan hinta on 25 €, ja sitä on saatavissa kokoja S–XXL. Ottelutapahtumien lisäksi paita on myynnissä TamU-kaupassa.

Manse Pride 12.–17.6.2023

  • Viikon teema: Ihmisinä yhdessä!
  • Tamere United osallistuu toisena vuonna peräkkäin.
  • Lisätiedot: mansepride.fi

Tampere Unitedin on sitoutunut yhdenvertaisuuteen, ja tämän sitoumuksen nojalla minkäänlainen henkilöön kohdistuva kiusaaminen ei ole Tampere Unitedissa sallittua, ja kaikkeen syrjintään puututaan aina.

Tampere Unitedin yhdenvertaisuussitoumus perustuu Suomessa voimassaoleviin yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeihin. Ne on säädetty takaamaan jokaisen turvallisuus ja koskemattomuus riippumatta syntyperästä, etnisestä taustasta, iästä, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolen ilmaisusta, terveydentilasta tai sairaudesta; poliittisesta, uskonnollisesta tai kulttuurillisesta taustasta; kansalaisuudesta, elämänkatsomuksesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, vammaisuudesta, kielestä, perhemuodosta, sosiaalisesta tai taloudellisesta asemasta tai muusta tekijästä.

Manse Priden järjestävät Sinuiksi ry (ent. Pirkanmaan Seta) ja Tampereen kaupunki. Pride-viikon teemana on tänä vuona ”ihmisinä yhdessä”. Priden ohjelmaan voi tutustua osoitteessa mansepride.fi.

Nyt ostoksille Pyynikin urheilukentälle tai TamU-kauppaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2