Joululahjavinkit Tampere Unitedin kannattajille

01/12/2021 Seura
Uutinen

TamU-kaupassa on tarjolla useita joulupakettiin sopivia tuotteita, ja kuvassa näkyvät tämän vuoden kärkivalinnat. Pyyhkeet, pipot, sukat ja kirjat ovat aina toimivia lahjaideoita, ja nyt erityisesti Lapuan Kankureiden designia oleva pellavainen kylpypyyhe on toimiva lahja vaikka koko perheelle. Pipot ja sukat ovat olleet suuressa tällä kaudella, ja Hiekalta Kakkoseen -kirjakin on jälleen ajankohtainen TamUn noustua jälleen Kakkoseen.

Pyyhkeen koko on 85 x 180 cm, ja sen materiaalina on käytetty imukykyisen pellavan rinnalla tenceliä, joka on puukuidusta ympäristöä säästävin menetelmin valmistettu eurooppalainen innovaatio. Lapuan Kankurit yhdisti nämä kaksi kuitua ja kehitti upean, pehmeän ja imukykyisen pyyhemateriaalin, joka vie kylpemisen nautinnon aivan uudelle tasolle. Lapuan Kankurit on valmistanut pyyhkeet omassa kutomossaan Lapualla, ja koko tuotantoketju on läpinäkyvä pellolta lahjapakettiin. Tampere Unitedin naisten edustusjoukkueen ja Lapuan Kankurien yhteistyön ansiosta pyyhkeen hinta on tuotteen laatuun nähden edullinen 50 euroa.

Hiekalta Kakkoseen -kirjassa on kovat kannet ja 354 sivua. Tampere Unitedin paluutarinaa kerrotaan satojen valokuvien kautta, mutta kustakin kaudesta on mukana myös kattavat sanalliset kuvaukset ja tilastot. Lisäksi kirjassa on muualla julkaisemattomia pelaajahaastatteluja. Teos kuuluu ehdottomasti jokaisen Tampere Unitedin kannattajan kirjahyllyyn tai sohvapöydälle, ja nyt sen voi hankkia omaksi vain 20 eurolla.

Pipot maksavat TamU-kaupassa 25 euroa ja sukat 8 euroa per pari. Lisäksi kaikista tilauksista veloitetaan toimituskulut, jotka ovat vain 6 euroa riippumatta tilattavien tuotteiden määrästä. Tule siis ostoksille TamU-kauppaan tai klikkaa haluamasi tuote ostoskoriin suoraan alla olevista napeista. Tee tilaus viimeistään 15.12. jotta tuotteet ehtivät varmasti perille jouluksi.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2