Joulukuun harjoitus­otteluissa kohdataan ACE ja TPV – koronan takia ilman yleisöä

08/12/2020
Uutinen

Tampere Unitedin tryoutteja on pidetty marras-joulukuussa koronavirustilanteen takia ulkona Kaupissa. Vielä ennen joulua tiedossa on myös kaksi harjoitusottelua, mutta nämä pelataan aluehallintoviraston määräysten mukaisesti ilman yleisöä. Ensimmäisessä ottelussa kohdataan Kolmosessa ensi kaudellakin pelaava tamperelaisjoukkue ACE. Tämä ottelu pelataan jo sunnuntaina 13.12. Joulukuun toisessa ottelussa lauantaina 19.12. vastaan asettuu Tampereen Pallo-Veikot.

TamU-uutiskuva

Joulukuun otteluiden lisäksi myös tammi-maaliskuulle on sovittu peräti yhdeksän harjoitusottelua, joista ensimmäinen on suunniteltu pelattavaksi Ilves-Kissoja vastaan jo lauantaina 9.1. Pirkkahallissa. Ottelun toteutuminen tämän suunnitelman mukaisesti riippuu tietenkin siitä, mahdollistavatko viranomaisten suositukset ja määräykset sisähalleissa pelaamisen tammikuussa. Kevättalven mittaan vastaan asettuu pääasiassa kovia Kolmosen tason joukkueita, ja yksi kohokohdista on ystävänpäivän ottelu Nokian Palloseuraa vastaan. Pidemmät pelireissut vievät Lahden Reippaan, Rauman Pallo-Iirojen ja Toejoen Veikkojen vieraaksi. Tässä vaiheessa sovittu otteluohjelma löytyy omalta sivultaan, mutta siihen saattaa tulla muutoksia riippuen koronaepidemiaan liittyvistä viranomaismääräyksistä.

Pyydämme yleisöä noudattamaan viranomaisten suosituksia ja määräyksiä eli olemaan tulematta joulukuun yleisöltä suljettuihin otteluihin. Tästä syystä tällä sivustolla julkaistussa otteluohjelmassa ei ole mainittu näiden otteluiden alkamisaikoja. Otteluista järjestetään kuitenkin twitterseuranta tuttuun tapaan.

Silloin kun harjoitusotteluihin voidaan ottaa yleisöä. niihin on ainakin Tampere Unitedin toimiessa kotijoukkueena vapaa pääsy. Kausikorttikaupoille kannattaa kuitenkin mennä jo nyt, sillä vuoden loppuun saakka käynnissä olevan alennuskampanjan ajan kausikortin hinta on vain 40 €. Lisäksi myynnissä on naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja 15 €:n hintaan. Molemmat kausikortit yhdessä maksavat 50 €. Tule ostoksille: tampereunited.fi/kauppa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2