8.12.2020

 
 

Joulukuun harjoitus­otteluissa kohdataan ACE ja TPV ‚Äď koronan takia ilman yleis√∂√§

Tampere Unitedin tryoutteja on pidetty marras-joulukuussa koronavirustilanteen takia ulkona Kaupissa. Vielä ennen joulua tiedossa on myös kaksi harjoitusottelua, mutta nämä pelataan aluehallintoviraston määräysten mukaisesti ilman yleisöä. Ensimmäisessä ottelussa kohdataan Kolmosessa ensi kaudellakin pelaava tamperelaisjoukkue ACE. Tämä ottelu pelataan jo sunnuntaina 13.12. Joulukuun toisessa ottelussa lauantaina 19.12. vastaan asettuu Tampereen Pallo-Veikot.

Joulukuun otteluiden lisäksi myös tammi-maaliskuulle on sovittu peräti yhdeksän harjoitusottelua, joista ensimmäinen on suunniteltu pelattavaksi Ilves-Kissoja vastaan jo lauantaina 9.1. Pirkkahallissa. Ottelun toteutuminen tämän suunnitelman mukaisesti riippuu tietenkin siitä, mahdollistavatko viranomaisten suositukset ja määräykset sisähalleissa pelaamisen tammikuussa. Kevättalven mittaan vastaan asettuu pääasiassa kovia Kolmosen tason joukkueita, ja yksi kohokohdista on ystävänpäivän ottelu Nokian Palloseuraa vastaan. Pidemmät pelireissut vievät Lahden Reippaan, Rauman Pallo-Iirojen ja Toejoen Veikkojen vieraaksi. Tässä vaiheessa sovittu otteluohjelma löytyy omalta sivultaan, mutta siihen saattaa tulla muutoksia riippuen koronaepidemiaan liittyvistä viranomaismääräyksistä.

Pyydämme yleisöä noudattamaan viranomaisten suosituksia ja määräyksiä eli olemaan tulematta joulukuun yleisöltä suljettuihin otteluihin. Tästä syystä tällä sivustolla julkaistussa otteluohjelmassa ei ole mainittu näiden otteluiden alkamisaikoja. Otteluista järjestetään kuitenkin twitterseuranta tuttuun tapaan.

Silloin kun harjoitusotteluihin voidaan ottaa yleis√∂√§. niihin on ainakin Tampere Unitedin toimiessa kotijoukkueena vapaa p√§√§sy. Kausikorttikaupoille kannattaa kuitenkin menn√§ jo nyt, sill√§ vuoden loppuun saakka k√§ynniss√§ olevan alennuskampanjan ajan kausikortin hinta on vain 40 ‚ā¨. Lis√§ksi myynniss√§ on naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja 15 ‚ā¨:n hintaan. Molemmat kausikortit yhdess√§ maksavat 50 ‚ā¨. Tule ostoksille: tampereunited.fi/kauppa.