Jesset Vuori ja Oksanen sekä Arttu Mättö jatkavat TamUssa

13/10/2021 TamU
Uutinen

Tampere United on käyttänyt Jesse Vuoren, Jesse Oksasen ja Arttu Mätön sopimuksissa olleet optiot. Nyt tehdyt kiinnitykset ovat tärkeitä palasia Kakkosen kauteen 2022 hiljalleen valmistautuvalle joukkueelle, ja tuovat hyviä vaihtoehtoja laitapeliin ja keskikentän pohjalle.

Arttu Mättö, 23, palasi viime talvena Sinipaitoihin kauden 2020 mittaisen TPV-retken jälkeen. Tuolloin Mättö oli innoissaan paluusta, kun pääsi takaisin tuttuun seuraympäristöön ja nauttimaan samalla jo urallaan aiemmin hyväksi havaitusta valmennuksesta. Innostus ei ole kuluvan kauden aikana laantunut.

”Henkilökohtaisesti olen kauteen suhteellisen tyytyväinen, ja on ollut hienoa olla osa tätä porukkaa. Loukkaantuminen vähän sotki omaa kautta, mutta onneksi pääsin loppusarjan ja Regions’ Cupin ratkaisupeleihin mukaan”, Mättö palaa kesällä tulleeseen vammaan, joka piti miehen jonkin aikaa sivussa pelikentiltä.

Keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa parhaiten viihtyvä Arttu Mättö vaikuttaa suorastaan täsmähankinnalta, kun Kakkoseen nousun myötä vastustajat kovenevat ensi kaudella. Mättö kääntääkin katseensa tulevaan enemmän kuin mielellään.

”Seuraavaa kautta silmällä pitäen tavoitteenani on saada hyvä rooli joukkueesta ja menestyä Kakkosessa. Hienoa myös, kun näyttäisi, että runko tulee säilymään pitkälti samana”, Mättö toteaa.

Arttu Mättö

Pari kappaletta Jessejä myös ensi kaudella kannattajia viihdyttämässä

Jesse Vuori, 22, uutisoitiin joulun alla kannattajille juoksuvoiman lisäyksenä alakertaan. Vuoren otteista onkin saatu nauttia kahdessatoista sarjaottelussa ja kolmessa Regionsä Cupin ottelussa. Näissä otteluissa Vuori on kirjauttanut itselleen yhden maalin ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Keltaista Vuori on saanut katsella kertaalleen. Luvatusta juoksuvoimasta on saatu ihastella siinä sivussa.

”Kausi on ollut osaltani nousujohteinen ja vastuuta tuli loppukaudesta enemmän. Olen päässyt kauden mittaan koko ajan paremmin mukaan porukkaan ja päässyt auttamaan joukkuetta nousun saavuttamisessa. Fiilis oli mahtava, kun se varmistettiin Kaupissa TKT:ta vastaan”, palaa Vuori parin viikon takaisiin tunnelmiin.

Vuori odottaa innolla tulevaa, mutta tiedostaa kilpailun kovenevan, kun sarjataso vaihtuu pykälää ylemmäksi.

”Ensi kaudella tulemme varmasti saamaan kovempia haastajia, joten valmistautuminen kauteen täytyy tehdä huolellisesti. Lähden itse kuitenkin samalla voittamisen mentaliteetilla kohti ensi kevään ensimmäisiä matseja ja uskon, että pystymme nujertamaan minkä tahansa joukkueen myös ensi kaudella.”

Jesse Vuori

Vuoren tavoin kaima Jesse Oksanen, 26, kuuluu myös Sinipaitojen ensi kauden sopimuspelaajien joukkoon. Nimen lisäksi Jessejä yhdistää liike pelikentällä, mikä kuuluu ehdottomasti molempien pelaajien vahvuuksiin. Eroavaisuudet löytyvät pelipaikan lisäksi sitten siitä, miten etenkin kauden jälkimmäinen puolisko on mennyt.

Oksanen alleviivasi kauden alla peli-ilon uudelleenlöytämisen ykköstavoitteekseen, mutta loukkaantumiset ovat kiusanneet vikkeläkinttuista laituria.

”Kausi on mennyt omalta osaltani ikävästi loukkaantumisten parissa. Heinäkuussa kun pääsin pelikuntoon, niin pelit menivät itseltä kyllä hyvin, mutta elokuussa meni sitten alkuvuodesta leikattu jalka uudelleen”, Oksanen kertaa kauden takaiskujaan.

”Ensi kaudelta odotan itseltäni vahvoja suorituksia Kakkosessa. Vaikka tämä vuosi oli upea joukkueen kannalta ja samoin se mitä päästiin saavuttamaan, niin tietenkin itsellä harmitus on kova, kun ei päässyt niin paljoa joukkueessa pelaamaan”, jatkaa Oksanen.

Jesse Oksanen puhuukin mielellään jo tulevasta.

”Nyt lähdetään harjoittelemaan terveen jalan kanssa täysiä jo marraskuusta ja pyrin saamaan itseni parhaimpaan fyysiseen kuntoon kuin milloinkaan aikaisemmin urallani”, Oksanen linjaa nälkäisenä.

Jesse Oksanen

Tampere United on julkaissut jo ennen kauden päättymistä kymmenen ensi kauden sopimuspelaajaa, ja lisää jatkosopimuksia on näillä näkymin tulossa julkaistavaksi jo aivan lähiaikoina. Sopimuspelaajien nimiä odotellessa kannattaa ostaa kausikortti kaudelle 2022, sillä ne ovat vielä lokakuun ajan myynnissä vanhoilla Kolmosen hinnoilla. Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta. Tervetuloa kausikorttiostoksille!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Anton Bright (p, kk)
Eric Bullock (h)
Arttu Haapala (kk)
Topias Järvelä (kk)
Roope Kostiainen (h)
Antti Kuusinen (mv)
Arttu Mättö (kk)
Jesse Oksanen (h)
Aapo Sipponen (mv)
Jesse Vuori (p)

Kausikortit kaudelle 2022

Katso Arttu Mätön, Jesse Vuoren ja Jesse Oksasen haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV