12.12.2020

 
 

Jesse Vuori tuo juoksuvoimaa TamUn alakertaanTampere Unitedin tryouttien kautta syntyneiden sopimuksien uutisointi jatkuu Jesse Vuoren sopimusjulkaisulla. Ilveksen kakkosjoukkueesta siirtyvä Vuori on tunnettu työteliäänä ja nopeana laitapuolustajana. Tehty sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Tampere Unitedin päävalmentaja Jukka Listenmaa kuvailee erittäin mielellään tuoreen sopimuspelaajan Jesse Vuoren, 21, ominaisuuksia.

”Kyseess√§ on juoksuvoimainen ja hyvin potentiaalinen pelaaja. Nyt p√§√§st√§√§n sinne Ekin ja ¬īMaukan¬ī nopeuksiin. Lis√§ksi h√§n ei tunnu v√§syv√§n.”

”Kaveri on ehk√§ v√§h√§n pienikokoinen, mutta menee rohkeasti tilanteisiin. Sy√∂tt√∂taito on my√∂s hyv√§ll√§ tasolla. Siin√§ n√§kee, ett√§ on Ilveksen junnukoulu takana. On ollut my√∂s ilo huomata kuinka nopeasti Jesse reagoi pallonmenetyksiin”, Listenmaa jatkaa.

Kaksi viimeistä kautta Jesse Vuori on pelannut Ilveksen kakkosjoukkueessa aikuisten pelejä. Ensin Kolmosta kaudella 2019 ja päättyneellä kaudella Kakkosta. Aivan tarkkasilmäisimmät Unitedin kannattajat saattavat muistaa Jesse Vuoren maalin TamUn verkkoon Suomen Cupin ottelussa viime tammikuussa Pirkkahallissa.

Tätä ennen Vuori oli saavuttanut SM-mitaleita Ilveksen kanssa B- ja A-junioreissa.

Vuori haluaa olla mukana nostamassa Tampere Unitedia

Jesse Vuori aloitti jalkapallon jo viisivuotiaana LeKin riveissä. Sieltä tie vei kymmenen vuotta myöhemmin Ilveksen junioreihin.

”Olin LeKiss√§ pelannut loppuajan jo muutamaa vuotta vanhempien poikien kanssa, kunnes siirryin 15-vuotiaana uusia haasteista kohti Ilvekseen”, kertaa Vuori taannoista siirtoa.

Tampere United onkin Vuorelle toinen aikuisajan seura.

”Tampere Unitediin hakeuduin, sill√§ olen kuullut paljon hyv√§√§ seurasta, ja tied√§n seuran nousutavoitteista. Haluan olla mukana nostamassa t√§t√§ upeaa joukkuetta eteenp√§in. My√∂s upea historia nousuineen ja laskuineen sek√§ vahvasti taustalla olevat fanit tukivat p√§√§t√∂st√§ni”, Vuori kertoo.

Omiksi vahvuuksikseen Vuori löytää jo päävalmentaja Listenmaan mainitsemia ominaisuuksia.

”Olen tottunut pelaamaan laidassa leveydess√§. Vahvuuksiini kuuluu juoksuvoima. Pystyn ohittamaan nopeudella vastustajia ja uuvuttamaan heid√§t 90 minuutin aikana. Pallo pysyy my√∂s hyvin jalassa ja pystyn antamaan hyvi√§ sy√∂tt√∂j√§ sek√§ keskityksi√§ laidalta. Jaksan tehd√§ t√∂it√§ molempiin suuntiin.”

Jesse Vuori on mukana sunnuntaisessa harjoitusottelussa ACEa vastaan, mutta valitettavsti ottelu joudutaan pelaamaan koronapandemian takia ilman yleis√∂√§. Kausikorttimyynti k√§y kuitenkin edelleen kuumana, sill√§ alennuskampanja jatkuu joulukuun loppuun asti. Kampanjan ajan kausikortin hinta on vain 40 ‚ā¨, ja Lis√§ksi myynniss√§ on naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja 15 ‚ā¨:n hintaan. Molemmat kausikortit yhdess√§ maksavat vain 50 ‚ā¨. Tule ostoksille: tampereunited.fi/kauppa.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Ali Aitbenzanzoun, kk
Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Iikka Häkkinen, h
Topias Järvelä, h
Severi Kankkunen, p
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Po Law, p
Eetu Räisänen, kk
Mauno Sirén, p
Riku Tanila, mv
Jesse Vuori, p
Panu Väliaho, h