Jesse Tuominen siirtyy loppu­kaudeksi Sinipaitoihin

19/08/2016
Uutinen

Keski-Uudeltamaalta Tampereelle hiljattain muuttanut Jesse Tuominen, 22, siirtyy Tampere Unitediin. Raamikas toppari on pelannut aiemmin tällä kaudella Kolmosen otteluita Pallokerho Keski-Uuusimaan Allianssi-joukkueen riveissä. Tuominen on käytettävissä jo huomisessa ottelussa TKT:tä vastaan.

Jesse Tuominen on Tuusulan Palloseuran kasvatti. B-poikana seuraksi valikoitui PKKU, jota Tuominen on edustanut kaudesta 2011 alkaen. Kaudella 2014 tuominen pääsi kokeilemaan myös Kakkosen pelejä Gnistanin paidassa, mutta enimmäkseen Tuominen on pelannut juniorisarjoissa ja Kolmosessa. Lainajaksoon mahtui yhteensä kolme Kakkosen ottelua, joissa Tuominen pelasi täydet minuutit ja teki yhden maalinkin.

”Opiskelut Tampereella tekivät Keravalla jatkamisesta turhan vaikeaa. TamUssa näyttää olevan tekemisen meininki ja muutama tuttu pelikaveri jo valmiiksi, joten tämä tuntui parhaalta vaihtoehdolta”, taustoittaa Jesse Tuominen siirtoaan Tampere Unitedin laidoilla viilettäviin Saaren veljeksiin viitaten.

”Odotan kovia ja laadukkaita treenejä ja olisi makeeta päästä pelaamaan tavoitteellisessa jengissä mahdollisimman paljon”, Tuominen kaavailee.

”Jesse on tyypillinen nyky-tamulainen”, kommentoi Mika Suonsyrjä uusinta värväystä. ”Nuori mutta kovia pelejä jo vyöllä. Kova-asenteinen tavoitteellinen peluri. Odotan hänen tarjoavan entistä kovempaa kilpailua topparin paikalle tällä ja tulevilla kausilla.”

Jesse Tuominen ottaa TamUssa pelinumeron 30. Tällä erää pelaajasopimus kattaa kuluvan kauden, ja syksyn pelit näyttävät, vakuuttaako nuori toppari valmennusjohdon jatkosopimuksen arvoisesti.

Jesse Tuomisen haastattelu:

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.8. Klubi 04 - TamU 1 – 1

7.8. Peimari Utd - TamU naiset 0 – 7

13.8. TamU 2 - FC Haka j. 0 – 2

15.8. klo 19 Ilves 2 - TamU

18.8. klo 20 TamU naiset - RaiFU

19.8. klo 19 PJK - TamU 2