19.8.2016

 
 

Jesse Tuominen siirtyy loppu­kaudeksi SinipaitoihinKeski-Uudeltamaalta Tampereelle hiljattain muuttanut Jesse Tuominen, 22, siirtyy Tampere Unitediin. Raamikas toppari on pelannut aiemmin tällä kaudella Kolmosen otteluita Pallokerho Keski-Uuusimaan Allianssi-joukkueen riveissä. Tuominen on käytettävissä jo huomisessa ottelussa TKT:tä vastaan.

Jesse Tuominen on Tuusulan Palloseuran kasvatti. B-poikana seuraksi valikoitui PKKU, jota Tuominen on edustanut kaudesta 2011 alkaen. Kaudella 2014 tuominen pääsi kokeilemaan myös Kakkosen pelejä Gnistanin paidassa, mutta enimmäkseen Tuominen on pelannut juniorisarjoissa ja Kolmosessa. Lainajaksoon mahtui yhteensä kolme Kakkosen ottelua, joissa Tuominen pelasi täydet minuutit ja teki yhden maalinkin.

”Opiskelut Tampereella tekiv√§t Keravalla jatkamisesta turhan vaikeaa. TamUssa n√§ytt√§√§ olevan tekemisen meininki ja muutama tuttu pelikaveri jo valmiiksi, joten t√§m√§ tuntui parhaalta vaihtoehdolta”, taustoittaa Jesse Tuominen siirtoaan Tampere Unitedin laidoilla viilett√§viin Saaren veljeksiin viitaten.

”Odotan kovia ja laadukkaita treenej√§ ja olisi makeeta p√§√§st√§ pelaamaan tavoitteellisessa jengiss√§ mahdollisimman paljon”, Tuominen kaavailee.

”Jesse on tyypillinen nyky-tamulainen”, kommentoi Mika Suonsyrj√§ uusinta v√§rv√§yst√§. ”Nuori mutta kovia pelej√§ jo vy√∂ll√§. Kova-asenteinen tavoitteellinen peluri. Odotan h√§nen tarjoavan entist√§ kovempaa kilpailua topparin paikalle t√§ll√§ ja tulevilla kausilla.”

Jesse Tuominen ottaa TamUssa pelinumeron 30. Tällä erää pelaajasopimus kattaa kuluvan kauden, ja syksyn pelit näyttävät, vakuuttaako nuori toppari valmennusjohdon jatkosopimuksen arvoisesti.

Jesse Tuomisen haastattelu: