Jere Remes jatkaa Tampere Unitedissa

22/01/2019
Uutinen

Jere Remes, 21, on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Remeksen sopimus käynnistää samalla lukuisten pelaajasopimusten julkaisuviikon.

Viime kaudella ensimmäisen täyden kauden liiton sarjoissa pelanneen Jere Remeksen jatkosopimus on mieluisa uutinen Tampere Unitedin kannattajille. Remes on ollut mukana Tampere Unitedin harjoitusvahvuudessa jo joulukuulta alkaen, joten uusi sopimus oli lopulta luonnollinen jatkumo.

Viime kaudella Remes oli 12 kertaa Sinipaitojen avauksessa ja tuli neljä kertaa vaihdosta sisään. Otteluita olisi varmasti tullut runsaasti enemmänkin ilman heinäkuun lopussa vierasottelussa Närpiössä sattunutta ikävää loukkaantumista, josta Remes toipui takaisin pelikuntoon vasta aivan kauden lopulla. Kauden aikana Remes teki yhden maalinkin. Tuo maali oli voittomaaliksi jäänyt 1–0-osuma ikimuistoisissa murskajaisissa, jossa vaille valmennusta jäänyt TamU käveli iisalmelaisvieraidensa yli Tammelan nurmella. Kesäkuun alussa pelattu otteluhan päätyi lopulta 6–0.

Remes on monipuolinen keskikenttäpelaaja, jota uusi päävalmentaja Mourad Seddiki käytti edellisessä harjoitusottelussa KTP:ta vastaan jopa hyökkääjänä. Tuossa ottelussa Remes teki myös ottelun avausosuman.

Seddiki onkin iloinen Remeksen jatkosopimuksesta: ”Jere on todella nopea ja taitava pelaaja! Hänen fysiikkapuolellaan on vielä kehitettävää, mutta kun se saadaan kuntoon, tulee varmasti olemaan ilo katsella häntä viheriöllä”, Seddiki riemuitsee.

Tampere Unitedilla nyt 12 sopimuspelaajaa

Jere Remes on Tampere Unitedin kahdestoista sopimuspelaaja kaudelle 2019. Kovin kauaa uusia sopimuksia ei tarvitse odottaa, sillä Tampere United julkaisee jo huomenna kolmen uuden Sinipaidan sopimukset. Kausikortin hinta kasvaa viidellä eurolla aina sopimusjulkaisun yhteydessä siihen asti, kun lopullinen hinta eli 90 euroa on saavutettu, joten nyt on viimeiset hetket ostaa alennushintainen kausikortti.

Pääkatsomokausikorttien uusi hinta on nyt 85 euroa, mutta alennusryhmien kausikorttien hinta pysyy 65 eurossa ja kausikortit kannattajakatsomoon maksavat edelleen 50 euroa. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Käytännössä nyt on siis vuorokausi aikaa ostaa pääkatsomokausikortti vielä alennettuun hintaan!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Oskari Ikonen (mv)
Niklas Lindholm (h)
Arttu Mättö (kk)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Verneri Uimonen (p)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

24.5. NoPS - TamU 2 2 – 1

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

31.5. klo 19 Loiske - TamU 2