22.1.2019

 
 

Jere Remes jatkaa Tampere UnitedissaJere Remes, 21, on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Remeksen sopimus käynnistää samalla lukuisten pelaajasopimusten julkaisuviikon.

Viime kaudella ensimmäisen täyden kauden liiton sarjoissa pelanneen Jere Remeksen jatkosopimus on mieluisa uutinen Tampere Unitedin kannattajille. Remes on ollut mukana Tampere Unitedin harjoitusvahvuudessa jo joulukuulta alkaen, joten uusi sopimus oli lopulta luonnollinen jatkumo.

Viime kaudella Remes oli 12 kertaa Sinipaitojen avauksessa ja tuli nelj√§ kertaa vaihdosta sis√§√§n. Otteluita olisi varmasti tullut runsaasti enemm√§nkin ilman hein√§kuun lopussa vierasottelussa N√§rpi√∂ss√§ sattunutta ik√§v√§√§ loukkaantumista, josta Remes toipui takaisin pelikuntoon vasta aivan kauden lopulla. Kauden aikana Remes teki yhden maalinkin. Tuo maali oli voittomaaliksi j√§√§nyt 1‚Äď0-osuma ikimuistoisissa murskajaisissa, jossa vaille valmennusta j√§√§nyt TamU k√§veli iisalmelaisvieraidensa yli Tammelan nurmella. Kes√§kuun alussa pelattu otteluhan p√§√§tyi lopulta 6‚Äď0.

Remes on monipuolinen keskikenttäpelaaja, jota uusi päävalmentaja Mourad Seddiki käytti edellisessä harjoitusottelussa KTP:ta vastaan jopa hyökkääjänä. Tuossa ottelussa Remes teki myös ottelun avausosuman.

Seddiki onkin iloinen Remeksen jatkosopimuksesta: ”Jere on todella nopea ja taitava pelaaja! H√§nen fysiikkapuolellaan on viel√§ kehitett√§v√§√§, mutta kun se saadaan kuntoon, tulee varmasti olemaan ilo katsella h√§nt√§ viheri√∂ll√§”, Seddiki riemuitsee.

Tampere Unitedilla nyt 12 sopimuspelaajaa

Jere Remes on Tampere Unitedin kahdestoista sopimuspelaaja kaudelle 2019. Kovin kauaa uusia sopimuksia ei tarvitse odottaa, sillä Tampere United julkaisee jo huomenna kolmen uuden Sinipaidan sopimukset. Kausikortin hinta kasvaa viidellä eurolla aina sopimusjulkaisun yhteydessä siihen asti, kun lopullinen hinta eli 90 euroa on saavutettu, joten nyt on viimeiset hetket ostaa alennushintainen kausikortti.

Pääkatsomokausikorttien uusi hinta on nyt 85 euroa, mutta alennusryhmien kausikorttien hinta pysyy 65 eurossa ja kausikortit kannattajakatsomoon maksavat edelleen 50 euroa. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Käytännössä nyt on siis vuorokausi aikaa ostaa pääkatsomokausikortti vielä alennettuun hintaan!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Oskari Ikonen (mv)
Niklas Lindholm (h)
Arttu Mättö (kk)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Verneri Uimonen (p)