Jere Remes hakee peliaikaa Tampere Unitedin keski­kentän keskustasta

14/12/2017
Uutinen

Viime vuosina Ilveksen riveissä Kolmosen ja A-poikien SM-Sarjan otteluita pelannut keskikenttäpelaaja Jere Remes, 20, siirtyy Tampere Unitediin vuoden mittaisella sopimuksella. Parhaimmillaan Remes on päässyt haistelemaan ylimpien sarjojen tunnelmaa Ilveksen edustusjoukkueen harjoitusringissä ja muutamissa harjoitusotteluissa, mutta ensi kausi on hänelle ensimmäinen, jona hän hakee sopimuspelaajana peliaikaa Palloliiton sarjoissa.

”Viihdyn parhaiten keskikentän keskellä, ja yritän pelata mahdollisimman paljon eteenpäin”, kuvailee Remes itseään pelaajana. ”Tampere Unitedissa haluan kehittyä pelaajana, sillä olen asettanut itselleni aika kovia tavoitteita. Aikani Ilveksessä on tullut täyteen ja mukavuusalueelta oli siirryttävä pois, koska siellä ei kehity. Kovempi sarjataso houkutteli ja TamU valikoitui järkevimmäksi vaihtoehdoksi. Toki mukana on vanhoja pelitovereita, jotka hieman helpottivat valintaa.”

Jere Remes on juniorivuosinaan kärsinyt melko paljon loukkaantumisista, ja voidaan vain arvailla millä sarjatasolla hän pelaisi jos olisi saanut kehittyä terveenä. Remes kuvailee myös viime kauttaan vaikeaksi. ”Tammikuussa menin armeijaan, jossa heti kahden viikon jälkeen jalka vääntyi niin, etten pystynyt palloa potkimaan ennen kuin sieltä kesäkuussa kotiuduin. Murtautuminen kokoonpanoon ei niin pitkän tauon jälkeen ollut helppoa. Nyt vihdoin tuntuu siltä, että olen vähintäänkin yhtä hyvässä ja ehkä jopa vielä paremmassa kunnossa kuin ennen loukkaantumista”, Remes kertaa.

”Tryout-jakso on ollut mieluisa. Fokus on aina siinä mitä tehdään, ja kun tehdään, tehdään täysillä. Toivon, että joukkue ylittää sille asetetut odotukset. Odotan tasaista vahvaa suorittamista, ja parhaani mukaan pyrin joukkuetta tässä auttamaan”, päättää Remes.

”Olen erittäin tyytyväinen ensimmäisiin tryout-jakson tuomiin sopimuksiin”, toteaa päävalmentaja Mikko Mäkelä viitaten myös aiemmin tällä viikolla julkistettuun maalivahti Antti Kuusisen sopimukseen.

”Jere on vielä nuori pelaaja, mutta parin–kolmen viikon reenijakso on jo osoittanut, että hänellä on potentiaalia lyödä itsensä läpi Kakkosessa. Toivonkin että näemme samanlaisen kehityskaaren kuin esimerkiksi Mauno Sirén ja Topias Järvelä viime kaudella”, Mäkelä vertailee.

Jere Remeksen sopimuksen myötä Tampere Unitedin vahvuuteen kuuluu nyt yhteensä 15 pelaajaa. Tryoutit lähenevät loppuaan ja huipentuvat Pirkkahallissa tulevana lauantaina klo 16.30 pelattavaan harjoitusotteluun paikalliskilpailija TPV:tä vastaan. Nyt alkaa myös olla viimeiset hetket ostaa kausikortti jouluksi kotiin. Kauden 2018 kortit ovat myynnissä TamU-kaupasta, ja kun tilaat kortin viimeistään maanantaina 18.12. se ehtii vielä jouluksi perille, jos erikseen pyydät sen tilauksen yhteydessä joululahjatoimituksena. Kausikortit on hinnoiteltu oheisen taulukon mukaisesti.

PääkatsomoKannattajakatsomo
Aikuiset90 €65 €
Alennusryhmät65 €45 €

Sopimuspelaajat 2018:

Juuso Auvinen
Berat Grabovci
Antti Haavisto
Topias Järvelä
Antti Kuusinen
Tuomas Lehti
Ville Puustinen
Eetu Rahkola
Konsta Raittinen
Jani Rantala
Jere Remes
Santeri Salomaa
Mauno Sirén
Valtteri Uimonen
Verneri Uimonen

Jere Remeksen haastattelu:

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa