Jari Nikkilä TamUn harjoitus­vahvuuteen

22/07/2019
Uutinen

Kuluvalla kaudella vain TPV:n kakkosjoukkueessa pelannut Jari Nikkilä liittyy tänään maanantaina Tampere Unitedin harjoitusvahvuuteen. Loukkaantumisesta toipumassa oleva Nikkilä ei ole vielä valmis peleihin Kakkosen tasolla, mutta TamU ja TPV ovat sopineet alustavasti Nikkilän lainaamisesta Sinipaitoihin sitten, kun Nikkilä kuntoutuu pelikuntoon. Aikaisimmillaan tämä voi olla mahdollista lauantaina 3.8. Pyynikillä pelattavaan Gnistan-otteluun. Ennen lainasopimuksen tekemistä Nikkilä on vapaa pelaamaan TPV:n kakkosjoukkueen otteluissa.

TamU-uutiskuva

Jari Nikkilä on nähty aiemminkin TamU-paidassa.

Viime kaudella TPV:n edustusjoukkueen kapteenina toiminut ja pääasiassa topparina luutinut Nikkilä pelasi viime viikolla ensimmäisen ottelunsa pitkähkön tauon jälkeen, kun TPV:n kakkosjoukkue kohtasi PP-70:n Kolmosen ottelussa. Tätä ennen Nikkilä oli pelannut huhti-toukokuussa TPV:n kakkosjoukkueen kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa täydet minuutit – pois lukien sillä erää viimeiseksi jäänyt ottelu, jossa hän tuli toisella jaksolla loukkaantumisen takia vaihtoon.

Jari Nikkilä on TPV:n kasvatti, mutta on pelannut 29 liigaottelua Hakan paidassa kausilla 2008–09. Kaudeksi 2010 Nikkilä siirtyi Tampere Unitediin kaksivuotisella sopimuksella, mutta liigapelejä Sinipaidoissa ei lopulta kertynyt ainuttakaan loukkaantumisen takia. Lisäksi Nikkilä on pelannut lukuisia kausia kasvattajseurassaan TPV:ssä sekä kauden 2012–13 Ilveksessä.

”Pitkä ura alkaa olla jo takana, mutta nyt on tosiaan vähän erilainen kausi käynnissä. Toukokuun loppupuolella tuli loukkaantuminen TPV:n kakkosjoukkueen pelissä, ja sitä on nyt pari kuukautta aktiivisesti kuntoutettu ja alkaa olla sen verta hyvä tilanne, että pystyn aloittamaan joukkueen mukana treenaamisen”, kuvailee Nikkilä tilannettaan.

”Sen verta on pelejä takana, että usko ja luotto on kova siihen, että muutamalla ehjällä treeniviikolla valmius pelihommiin kasvaa riittävästi. Iso kiitos TamUlle tästä mahdollisuudesta! Toivotaan et kaikki menee hyvin, ja pääsen auttamaan joukkuetta mahdollisimman nopeasti!”

Koko sinivihreä seurayhteisö yhtyy toivottamaan Jari Nikkilän tervetulleeksi mukaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49