31.1.2019

 
 

Jani Haraholma t√§ydent√§√§ valmennus­ryhm√§nPäävalmentaja Mourad Seddiki ja maalivahtivalmentaja Jussi Siltanen ovat saaneet vahvistusta valmennustiimiin Jani Haraholman muodossa. Haraholma toimii alkavalla kaudella Sinipaitojen kakkosvalmentajana. Hänellä tulee olemaan suuri rooli, sillä hänen erityisenä vastuualueenaan on fyysinen valmennus.

Haraholmalla on pitkä kokemus valmentamisesta. Hän on toiminut junioripuolella valmentajana yli kymmenen vuotta, ja lisäksi hän on toiminut päävalmentajana naisten Ykkösessä. Valmentamisesta Haraholma onkin saanut tietoa käytännön kautta, mutta myös opiskelemalla.

”K√§vin Varalassa kaksivuotisen liikuntaneuvojakoulutuksen oppisopimuksella. Iso syy TamUun l√§htemiseen oli puolestaan se, ett√§ p√§√§valmentaja halusi juuri minut t√§h√§n mukaan”, Haraholma taustoittaa.

P√§√§valmentaja Mourad Seddiki tiesi mit√§ halusi, koska miehet ovat ty√∂skennelleet ennenkin yhdess√§. ”Janin tunsin jo entuudestaan. H√§n on intohimoinen valmentaja, ja me olemme samalla aaltopituudella siit√§, miten n√§emme asiat, ja millaista harjoittelua nykyjalkapallo vaatii. Se on t√§rke√§√§ yhteisty√∂n kannalta”, Seddiki kertoo.

”Meill√§ on selke√§ ty√∂njako. Min√§ hoidan taktisen ja teknisen puolen. Haraholman p√§√§paino on fyysisen puolen harjoittelussa. Lis√§ksi Janilla on paljon erilaisia teht√§vi√§ itse pelip√§iv√§n√§”, Seddiki avaa miesten keskin√§ist√§ ty√∂njakoa.

Jani Haraholma toimi valmentajan tehtävässään jo viime viikon sunnuntaina Suomen Cupin ottelussa, ja on ollut jo pitkään joukkueen mukana talven harjoittelussa. Seuraavan kerran Haraholman työn jälkiä päästään katsomaan ensi sunnuntaina 3.2. klo 18.20 alkaen, kun TamU saa vieraaksi Pirkkahalliin HJS:n, ja panoksena on Suomen Cupin alkulohkon voitto.