Lipunmyynti sarjapeleihin alkanut

07/03/2024 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkueen Kakkosen B-lohkon otteluiden irtoliput ovat nyt myynnissä lippu.fi verkkokaupassa. Myynnissä ovat pääsylippujen lisäksi, VIP-liput, VIP-kausikortit sekä TamU-Klubi-liput. Myös harjoituspelien ruokapaketteja saa nyt ostettua.

Kakkosen B-lohko

  • Mukana poikkeuksellisesti 11 joukkuetta.
  • Kausi alkaa huhtikuun alussa.
  • Alkusarja päätökseen elokuussa.
  • Kausi huipentuu nousukarsintoihin syys-lokakuussa.

Historiallinen ensimmäinen virallinen ottelu uudella Tammelan stadionilla pelataan sunnuntaina 7.4. klo 13.00 takaisin Kakkoseen noussutta Vantaan jalkapalloseuraa vastaan. Seuraavat kotiottelut Tammelassa ovat paikallisotteluita, sillä lauantaina 20.4. TamU saa vieraakseen Ilveksen kakkosjoukkueen ja vapunaattona 30.4. vastaan tulee TPV. Alkusarjan viimeinen ottelu pelataan lauantaina 10.8. FC Interin kakkosjoukkueen vieraana. Tämän jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

Kakkonen on tulevalla kaudella neljänneksi korkein sarjataso, ja tehdyn sarjauudistuksen tuloksena lohkojen joukkuemäärä on pudotettu kymmeneen. – tosin Tampere Unitedin B-lohkossa joukkueita on yksi enemmän FC Hongan saatua paikan Kakkosesta. Jotta Kakkoseen saadaan riittävä määrä otteluita, kaksinkertaisen sarjan jälkeen pelataan ylempi ja alempi jatkosarja.

Huom, Helmarit pelaa EM-karsintojen kotiottelunsa Tammelan Stadionilla tiistaina 4.6. Tämä tarkoittaa sitä että TamUn Inter/2 kotiottelu siirtyy toiselle päivälle. Ottelun uudesta ajankohdasta tiedotetaan heti kun se on saatu sovittua.

Ylemmän jatkosarjan jälkeen kunkin lohkon kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi parasta kolmanneksi sijoittunutta joukkuetta pelaavat valmiin kaavion mukaisesti nousukarsinnat. Mukana nousukarsinnoissa on yhteensä kahdeksan joukkuetta, joista kaksi nousee Ykköseen. Nousukarsinnan semifinaalit ja finaalit pelataan kaksiosaisina otteluina aivan syyskuun lopusta alkaen.

Tammelan Stadionin palvelut

Tammelan Stadionin ottelutapahtumista julkaistaan lähiaikoina tarkentavia uutisia.

Tampere Unitedin otteluissa on tuttuun tapaan monipuoliset palvelut. Stadionilla palvelee anniskelupisteitä, kioskipisteitä, sporttipubi, TamU-Klubi, fanituotemyynti, pelipiste, lasten leikkialue sekä erilaiset ottelukohtaiset teemapalvelut.

Lippujen hinnat kaudella 2024

Lippujen sisällöstä sekä Tammelan ottelutapahtumista kerrotaan lisätietoja tulevien viikkojen aikana. Paikallispelien (Ilves/2, TPV, Ilves-Kissat) pelipäivänä stadionilta myytäviin lippuihin lisätään 3 €. Liput kannattaa ostaa etukäteen.

KatsomoLipputyyppiHinta
Pääkatsomo (A-katsomo)Aikuinen11,50 €
Pääkatsomo (A-katsomo)Alennusryhmät9 €
Päätykatsomo (D-katsomo)Aikuinen10 €
Päätykatsomo (D-katsomo)Alennusryhmät7 €
TamU-klubiAikuinen20 €
TamU-klubiAlennusryhmät15 €
VIPAikuinen70 €
VIPKausikortin haltija60 €
VIP-kausikorttiAikuinen700 €
VIP-kausikorttiSeuran jäsenet650 €
VIP-kausikorttiTavallisen kausikortin päivitys600 €
Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet, lapset (7–16v), opiskelijat, varushenkilöt sekä eläkeläiset. TamUn juniori- sekä aikuispelaajilla on ilmainen sisäänpääsy otteluihin.
Tammelan stadionin alustava katsomokartta Tampere Unitedin otteluissa. Järjestyksenvalvonnan yksityiskohtien selvittyä katsomokarttaan voi tulla muutoksia.

Kausikortit myynnissä

Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä TamU-kaupassa. Ostoksille voi klikata myös suoraan napeista tämän uutisen alta. Lippu.fi verkkokaupasta voit ostaa itsellesi halutessasi pelkän mobiilikausikortin.

Kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­­sovelluksilla. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (120 € / 100 € / 90 € / 70 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikortti­vaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

Kotiottelut kaudella 2024.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49