Inter-ottelussa tarjolla erityinen VIP-elämys

12/05/2023 TamU
Uutinen

TamU kohtaa ensi viikon keskiviikkona 17.5. Suomen Cupin ottelussa Veikkausliiga-joukkue FC Interin Turusta. VIP-lipun haltijoille on nyt tarjolla erityistä herkkua, kun alueelle tuodaan otteluisäntänä yhdessä Pimara Oy:n kanssa toimivan Provion Oy:n hulppea VIP-rekka! Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti ja osta 50 €:n hintainen VIP-lippu nyt. Kausikortin ostaneet voivat päivittää matsielämyksensä VIP-tasolle edullisesti 35 €:lla.

Tampere Unitedin VIP-rekka

TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero, viini sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli-VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

”Kyseessä on erityinen ottelu, ja siksi haluamme tarjota myös katsomon puolelle jotain erityistä”, ottelujärjestelyistä vastuussa oleva TamUn promoottori Henri Ekman toteaa. Heti miesten ottelun perään pelattavassa naisten Suomen Cupin ottelussa TamU – Pallo-iirot rekka on avoinna kaikille katsojille.

VIP-lippuun sisältyy

  • Sisäänpääsy ja varatut paikat anniskelukatsomosta
  • Oma VIP-alue ja VIP-rekka
  • Lämmin ruoka
  • 2 juomalippua (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero, viini ja alkoholittomia vaihtoehtoja)
  • Päävalmentajan haastattelu
  • Oma myyntitiski
  • Ottelun tauolla makkaraa ja kahvia

HUOM! Jos olet jo ostanut tavallisen kausikortin, voit päivittää yksittäisen ottelun tarjoilut VIP-tasolle 35 eurolla. Saat irtolipulle tämän hinnan alennuskoodia KAUSARI2023 käyttämällä. Huomaa, että sinun täytyy esittää stadionille tullessasi sekä kausikortti että VIP-irtolippu.

Osta VIP-lippu tästä

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49