Ilveksen kakkos­joukkue testaa Sinipaitojen talvi­kunnon

04/03/2018
otteluennakko

Tampere United pelaa huomenna maanantaina harjoitusottelun Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin Pirkkahallissa klo 19.30. Ottelua on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa, koska se pelataan harjoitusvuorolla, mutta otteluun on luonnollisesti yleisö tervetullut tavalliseen tapaan. Samasta syystä ottelun pituus on vain 2x40 min.

Ilveksen kakkosjoukkue on Tampere Unitedin kannattajille tuttu aiemmilta vuosilta, sillä joukkue kohdattiin viimeksi kaudella 2016 Kolmosen sarjaotteluissa. Moni Tampere Unitedin pelaaja puolestaan on pelannut Ilveksen kakkosjoukkueessa ennen Sinipaitoihin siirtymistään. Varsinaisesta derbyhengestä ei voida puhua, mutta ilmassa on aina sähköä kun toisilleen tutut pelaajat kohtaavat.

”Kahden pelin viikon aluksi saamme vastaamme tämän kauden suurimman ennakkosuosikin Kolmosessa. Ilves on hyvin energinen, prässäävä ja juoksuvoimsinen joukkue. Saamme todella hyvän pelin heti lomaviikon jälkeen”, kuvailee päävalmentaja Mikko Mäkelä.

”Pelin teemat ovat hyvin selkeät: oma pallollinen kontrolli, joukkueen tiiviys ja prässin alta pelaaminen. Meillä on 20 pelaajaa käytettävissä, sekä yksi uusi testipelaaja. Huomenna käytämme koko joukkuetta ja se on samalla taas hyvä näytönpaikka ensi kuussa alkavaan sarjaan”, Mäkelä toteaa.

Tampere Unitedin kokoonpanosta ovat poissa lepovuorossa olevien maalivahtien lisäksi Eetu Rahkola, Valtteri Uimonen, Tuomas Lehti ja harjoitusvahvuuteen jo pitkään kuulunut Ville Kuusinen.

Ottelu pelataan siis Pirkkahallin C-hallissa maanantaina klo 19.30 alkaen. Ottelussa ei ole fanituotteiden myyntipistettä eikä myöskään TamU-TV näytä ottelua. Twitterseuranta kuitenkin palvelee niitä, jotka eivät pääse paikalle.

TamU-Kauppa

Kausikortti 2022

90 €
Lue lisää ja osta >>

Kausikortti 2022 (alennusryhmät)

65 €
Lue lisää ja osta >>
TamU naiset -tukikausikortti

TamU-naisten tukikausari 2022

20 €
Lue lisää ja osta >>
TamU Olympia-kortteli -VIP-kausikortti

VIP-kausikortti 2022

360 €
Lue lisää ja osta >>

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.5. MuSa - TamU 1 – 2

15.5. TamU naiset - PaiHa 4 – 0

15.5. TamU 2 - FC Melody 3 – 3

17.5. klo 18 TamU - Klubi 04

18.5. klo 20 RaiFU - TamU naiset

20.5. klo 19 NoPS - TamU 2