Ilveksen kakkos­joukkue testaa Sinipaitojen talvi­kunnon

04/03/2018
Otteluennakko

Tampere United pelaa huomenna maanantaina harjoitusottelun Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin Pirkkahallissa klo 19.30. Ottelua on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa, koska se pelataan harjoitusvuorolla, mutta otteluun on luonnollisesti yleisö tervetullut tavalliseen tapaan. Samasta syystä ottelun pituus on vain 2x40 min.

Ilveksen kakkosjoukkue on Tampere Unitedin kannattajille tuttu aiemmilta vuosilta, sillä joukkue kohdattiin viimeksi kaudella 2016 Kolmosen sarjaotteluissa. Moni Tampere Unitedin pelaaja puolestaan on pelannut Ilveksen kakkosjoukkueessa ennen Sinipaitoihin siirtymistään. Varsinaisesta derbyhengestä ei voida puhua, mutta ilmassa on aina sähköä kun toisilleen tutut pelaajat kohtaavat.

”Kahden pelin viikon aluksi saamme vastaamme tämän kauden suurimman ennakkosuosikin Kolmosessa. Ilves on hyvin energinen, prässäävä ja juoksuvoimsinen joukkue. Saamme todella hyvän pelin heti lomaviikon jälkeen”, kuvailee päävalmentaja Mikko Mäkelä.

”Pelin teemat ovat hyvin selkeät: oma pallollinen kontrolli, joukkueen tiiviys ja prässin alta pelaaminen. Meillä on 20 pelaajaa käytettävissä, sekä yksi uusi testipelaaja. Huomenna käytämme koko joukkuetta ja se on samalla taas hyvä näytönpaikka ensi kuussa alkavaan sarjaan”, Mäkelä toteaa.

Tampere Unitedin kokoonpanosta ovat poissa lepovuorossa olevien maalivahtien lisäksi Eetu Rahkola, Valtteri Uimonen, Tuomas Lehti ja harjoitusvahvuuteen jo pitkään kuulunut Ville Kuusinen.

Ottelu pelataan siis Pirkkahallin C-hallissa maanantaina klo 19.30 alkaen. Ottelussa ei ole fanituotteiden myyntipistettä eikä myöskään TamU-TV näytä ottelua. Twitterseuranta kuitenkin palvelee niitä, jotka eivät pääse paikalle.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2