4.3.2018

 
 

Ilveksen kakkos­joukkue testaa Sinipaitojen talvi­kunnonTampere United pelaa huomenna maanantaina harjoitusottelun Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelu potkaistaan k√§yntiin Pirkkahallissa klo 19.30. Ottelua on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa, koska se pelataan harjoitusvuorolla, mutta otteluun on luonnollisesti yleis√∂ tervetullut tavalliseen tapaan. Samasta syyst√§ ottelun pituus on vain 2×40 min.

Ilveksen kakkosjoukkue on Tampere Unitedin kannattajille tuttu aiemmilta vuosilta, sillä joukkue kohdattiin viimeksi kaudella 2016 Kolmosen sarjaotteluissa. Moni Tampere Unitedin pelaaja puolestaan on pelannut Ilveksen kakkosjoukkueessa ennen Sinipaitoihin siirtymistään. Varsinaisesta derbyhengestä ei voida puhua, mutta ilmassa on aina sähköä kun toisilleen tutut pelaajat kohtaavat.

”Kahden pelin viikon aluksi saamme vastaamme t√§m√§n kauden suurimman ennakkosuosikin Kolmosessa. Ilves on hyvin energinen, pr√§ss√§√§v√§ ja juoksuvoimsinen joukkue. Saamme todella hyv√§n pelin heti lomaviikon j√§lkeen”, kuvailee p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§.

”Pelin teemat ovat hyvin selke√§t: oma pallollinen kontrolli, joukkueen tiiviys ja pr√§ssin alta pelaaminen. Meill√§ on 20 pelaajaa k√§ytett√§viss√§, sek√§ yksi uusi testipelaaja. Huomenna k√§yt√§mme koko joukkuetta ja se on samalla taas hyv√§ n√§yt√∂npaikka ensi kuussa alkavaan sarjaan”, M√§kel√§ toteaa.

Tampere Unitedin kokoonpanosta ovat poissa lepovuorossa olevien maalivahtien lisäksi Eetu Rahkola, Valtteri Uimonen, Tuomas Lehti ja harjoitusvahvuuteen jo pitkään kuulunut Ville Kuusinen.

Ottelu pelataan siis Pirkkahallin C-hallissa maanantaina klo 19.30 alkaen. Ottelussa ei ole fanituotteiden myyntipistettä eikä myöskään TamU-TV näytä ottelua. Twitterseuranta kuitenkin palvelee niitä, jotka eivät pääse paikalle.