Ilmoittautuminen Yöfutikseen on avoinna

04/07/2022 Seura / TamU
Uutinen

Ilmouttautuminen Tapahtumien Yönä torstaina 4.8. klo 21.30–24.00 Pyynikin urheilukentällä järjestettävään Yöfutikseen on avoinna. Yöfutis on kaikille avoin höntsyturnaus, joka pelataan kuuden hengen joukkueilla pikkukentillä ja pienillä maaleilla. Mukaan mahtuu kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. Yöfutis maksaa 20 € / joukkue, ja maksu tehdään ilmoittautumisen yhteydessä TamU-kaupassa.

Kuuden hengen joukkueissa on oltava maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa, eikä vaihtopelaajia sallita. Turnaus pelataan siten, että ensin pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan puolivälierät, välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia.

Turnaus pelataan siten, että ensin pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan puolivälierät, välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia ja ne pelataan pikkukentillä pieniin maaleihin.

Yöfutikseen ilmoittaudutaan maksamalla 20 € suuruinen joukkuekohtainen osallistumismaksu TamU-kaupassa. Mukaan pääsevät kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta.

Ennen Yöfutista Pyynikin urheilukentällä pelataan Tampere Unitedin ja FC Honka Akatemian välinen Kakkosen ottelu. Ottelun ja Yöfutiksen ajan yleisöä palvelevat anniskelualue ja grillipiste. Samoin Finesportsin pelialue on avoinna koko illan aina klo 24.00 saakka.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.9. TamU - KaaPo 1 – 1

23.9. LeKi-futis - TamU naiset 0 – 6

23.9. TPV - TamU 2 2 – 2

1.10. klo 14 TamU - EPS

klo - TamU naiset

27.9. klo 20 ACE - TamU 2