17.3.2016

 
 

Ilmoittautuminen juniorijoukkueisiin on avoinnaTampere Unitedin kaupunginosajoukkueet jatkavat toimintaansa kes√§ll√§ 2016. Ilmoittautuminen on nyt avattu ja my√∂s uusia joukkueita perustetaan kysynn√§n mukaan. Mukaan otetaan 2006‚Äď2012 syntyneit√§ tytt√∂j√§ ja poikia.

Vuodesta 2014 alkaen kymmeniä lapsia liikuttanut Tampere United järjestää kaupunginosatoimintaa vahvalla alueellaan Kaukajärvellä sekä kysynnän mukaan myös muissa kaupunginosissa.

Ryhmien ohjaajina toimivat Palloliiton E-tason valmentajakoulutuksen saaneet ohjaajat. Heidän tukenaan ja apunaan toimii UEFA B -valmentajakoulutuksen käynyt ja alle 10-vuotiaiden valmennukseen perehtynyt Martti Bergström.

Toimintaa j√§rjestet√§√§n 2.5.‚Äď28.8. v√§lisen√§ aikana. Nuoremmille 2009‚Äď2012 syntyneille junioreille harjoituksia j√§rjestet√§√§n kerran viikossa ja 2006‚Äď2008 syntyneille kaksi kertaa viikossa, tunti kerrallaan. N√§iden¬†lis√§ksi joukkueet osallistuvat pelitapahtumiin.

Kaupunginosajoukkueilla ei ole kilpailullisia tavoitteita, vaan kaikki pääsevät kokemaan liikunnan riemua ja nauttimaan yhdessä tekemisestä peleissä ja harjoituksissa. Myöskään osallistumispakkoa kaikkiin tapahtumiin ei ole, vaan jokainen voi osallistua oman innostuksensa mukaan.

Kausimaksu 90 ‚ā¨ sis√§lt√§√§:

  • Puma -pelipaidan omalla nimipainatuksella
  • ohjatut harjoitukset
  • osallistumisen peleihin
  • mitalin ja diplomin kauden p√§√§tteeksi
  • Tampere Unitedin j√§senyyden
  • Palloliiton korttelipassin ja AON-vakuutusturvan (Katso tuoteseloste)

Samassa osoitteessa asuvan toisen perheenj√§senen kausimaksu on 77.50‚ā¨

Halutessasi voit myös tulla mukaan taustoille. Voimme räätälöidä sinulle juuri sellaisen roolin kuin itse haluat. Juniorivalmentajillemme tarjoamme Palloliiton E-tason ohjaajakoulutuksen, joka antaa valmiuksia toimia nuorimpien lasten ohjaajana.

Ilmoittautumislomake

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lisätiedot:
juniorit (at) tampereunited.fi
Martti Bergström, p. 050 464 9289