8.10.2021

 
 

Huivit yl√∂s lauantaina sarja­nousijoille ‚Äď tarvittaessa voit hankkia huivin kympill√§Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue on varmistanut nousunsa ensi kaudeksi Kakkoseen jo ennen viimeisen sarjaottelun pelaamista. Niinpä lauantaina Pyynikillä sarjanousijat otetaan vastaan seisten huivit ylhäällä samalla kun Valan klassikkobiisi Tämä kaupunki on meidän soi Pyynikin ämyreistä. Tervehditään sinivihreitä sankareitamme tyylillä!

Jos sinulla ei ole huivia tai unohdat ottaa sen lauantaina mukaan otteluun, voit ostaa uusimman kuluvalle kaudelle myyntiin tulleen ja alla kuvassakin näkyvän huivin todella edullisella kymmenen euron hinnalla. Huivista on myös rahanarvoista hyötyä ottelun jälkeisissä nousujuhlissa Dam Barissa, jossa saa huivia näyttämällä alennuksia juomaostoksista.

Ota siis huivi haltuun viimeistään kun saavut lauantaina Pyynikille ja ole valmiina kun joukkueet astelevat kentälle. Tampere Unitedin ja FC Haka juniorien välinen ottelu alkaa klo 15.00. Tule mukaan sinivihreään nousuhuumaan!