3.4.2018

 
 

Huhtikuun ohjelmaan viel√§ yksi harjoitus­ottelu

Tampere Unitedin otteluohjelmaan on lisätty harjoitusottelu Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelu pelataan viimeisenä sarjakauteen valmistavana otteluna perjantaina 20.4. klo 19.45 alkaen Kaupin kakkostekonurmella. Kakkosen sarja-avaus pelataan reilua viikkoa myöhemmin 28.4. kun TamU saa vieraakseen pietarsaarelaisen JBK:n.

Kausikortit alle kuukauden kuluttua alkavalle kaudelle ovat myynniss√§ TamU-kaupassa tai t√§ll√§kin sivulla oikeassa laidassa n√§kyv√§n sinisen ”Osta lippuja” -napin kautta. Kausikortit on hinnoiteltu oheisen taulukon mukaisesti.

Pääkatsomo Kannattajakatsomo VIP
Aikuiset 90 ‚ā¨ 65 ‚ā¨ 360 ‚ā¨
Alennusryhm√§t 65 ‚ā¨ 45 ‚ā¨

Uusimpana vaihtoehtona tarjolla on myös kausikortin hankkiminen Smartumin verkkokaupasta Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldolla. Kun teet ostoksen, saat sähköpostiisi Smartumin maksutositteen, jossa on mukana ostoksesi yksilöivä tapahtumanumero. Lähetä tämä tapahtumanumero sähköpostitse osoitteeseen kauppa (ät) tampereunited.fi ja ilmoita samalla osoite, johon haluat kausikorttisi postitettavan. HUOM! VIP-kausikorttia ei voi maksaa Smartumin maksuvälineillä.

Koko otteluohjelma löytyy osoitteesta tampereunited.fi/ottelut.