Tampere Unitedin hoitopolku Urheilu Mehiläisessä

Tampere United Urheilu Mehiläisen palvelussa

Tampere Unitedin terveyskumppanina toimii Urheilu Mehiläinen. Yhteistyön myötä seuran jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen on valittu Tampereen Mehiläisestä Finlaysonin ja Kauppi Sports Centerin -toimipisteistä oma terveydenhuollon tiimi eri alojen asiantuntijoista. Hoitotiimi löytyy OmaUrheilu -sovelluksesta.

Toimi ennakkoon

Lataa OmaMehiläinen -sovellus puhelimeesi ja rekisteröi itsesi ja perheenjäsenesi OmaUrheiluun. Rekisteröityneenä kerrytät seuralle rahaa käynneistä Mehiläisessä. Sovelluksesta löydät myös rahanarvoisia etuja ja ohjeita urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä varaat helposti ajan Urheilu Mehiläisen asiantuntijoille. Toimi näin

 • Lataa OmaMehiläinen sovellus sovelluskaupastasi ja rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi.
  • Valitse kohta LISÄÄ -> EDUT JA PALVELUT -> OMAURHEILU
  • Kirjoita hakukenttään ”Tampere United” tai ”TamU”
  • Kirjaudu sisään salasanalla ”MEHURHEILU”
 • Jos alaikäisellä rekisteröitävällä ei ole verkkopankkitunnuksia
  • Alle 12-vuotias:
   • Aktivoi ensin huoltajan OmaMehiläinen ja OmaUrheilu yllä olevien ohjeiden mukaisesti
   • Paina ”LISÄÄ” -> ”PERHEENJÄSENET” -> ”LISÄÄ PERHEENJÄSEN”
   • Siirry huoltajan OmaUrheiluun ja paina ”ASETUKSET” -> ”REKISTERÖI PERHEENJÄSEN SEURAAN” -> valitse rekisteröitävät henkilöt -> paina ”REKISTERÖI”
  • 12–17-vuotiaan lapsen liittäminen vanhemman profiiliin vaatii lapsen kirjallisen suostumuksen, joka toimitetaan Mehiläiseen sähköisesti tai postitse (perheliitos on valmis toimitusta seuraavana arkipäivänä).
  • Katso ohjeet osoitteesta mehilainen.fi/omamehilainen/perheliitos
  • Muutoin toimi kuten alle 12-vuotiaan lapsen kohdalla

Vakuutus: Selvitä, mikä vakuutus sinulla on ja mitä se kattaa. Tallenna vakuutusyhtiösi yhteystiedot puhelimeesi.

Vamman sattuessa

Kiireetön:

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi ja kerro, että olet varaamassa aikaa urheiluseurasi yhteistyökumppanilta Mehiläisestä. Myönteisen korvauspäätöksen saatuasi varaa aika omalle hoitotiimillesi OmaUrheilu -applikaatiosta tai osoitteesta mehilainen.fi. Voit varata ajan hoitotiimillesi myös Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 414 00*.

LähiTapiolan vakuutetut: Tapaturman sattuessa tavoitat TerveysHelppi -appin kautta (toimii myös selaimella: terveyshelppi.lahitapiola.fi) lääkärin ja sairaanhoitajan joka päivä klo 7–23. Vaihtoehtoisesti voit soittaa puhelinpalveluun 020 610 00 klo 7–18. Samalla yhteydenotolla appin tai puhelinpalvelun kautta saat korvausasian vireille ja varaat ajan vastaanotolle Mehiläiseen. Lisätiedot: lahitapiola.fi/henkilo/vakuutukset-ja-elake/terveyshelppi

TAI

Varaa aika suoraan Mehiläisestä, maksa käynti ensin itse ja hae korvausta vakuutusyhtiöstäsi jälkikäteen. Huomioithan, että mikäli vakuutus ei korvaa käyntiä, olet velvollinen vastaamaan kuluista itse. Ajanvarausnumero on 010 414 00*.

Kiireellinen:

Hätätilanteissa soita aina 112!

Mehiläisen tapaturmapäivystyykseen voi tulla ilman ajanvarausta päivystyksen aukioloaikoina (ks. mehilainen.fi/tapaturmat/tampereen-tapaturmapaivystys). Päivystys sijaitsee Finlaysonin alueella osoitteessa Itäinenkatu 3, 33210 Tampere.

Tapaturmapäivystyksen aukioloaikojen ulkopuolella hakeudu lähimpään mahdolliseen julkisen terveydenhuollon päivystykseen tai varaa aika Mehiläiseen soittamalla 010 414 00*. Akuutin vaiheen jälkeen noudata kiireetön -hoitopolkua.

Epäselvissä tapauksissa voit olla yhteydessä Mehiläisen yhteyshenkilöihin:

 • Annina Dillström: annina.dillstrom@mehilainen.fi / 040 125 6509 (ensijaisesti Whatsapp tai tekstiviestit)
 • Nikke Partio: nikke.partio@mehilainen.fi

*Mehiläisen asiakaspalvelukeskus palvelee numerossa 010 413 00 joka päivä vuorokauden ympäri. Soitto maksaa 0,084 €/min.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2