Hiekalta Kakkoseen -kirjan toimitukset jatkuvat

12/01/2017
Uutinen

Tampere Unitedin paluuvaiheista vuosina 2011–16 kertovaa Hiekalta Kakkoseen -kirjaa on taas saatavilla TamU-kaupasta. Kirjaa on tulossa lähipäivinä saataville myös Kirja-Kärkkäisen myymälöihin, ja tiedotamme tästä erikseen.

Hiekalta Kakkoseen -kirjan ensimmäinen erä myytiin loppuun jo joulun alla parissa päivässä, mutta kirjoja on nyt saatu lisää painosta. Jos nämäkin myydään loppuun, kirjasta todennäköisesti otetaan toinen painos. Kannattaa siis käydä ostoksilla pikaisesti, sillä ensimmäinen painos on aina se arvokkain. Kyseessä on kovakantinen 354-sivuinen teos, jossa on laajat kuvaukset kaikista kausista 2011–16, muualla julkaisemattomia pelaajahaastatteluja, kattavat tilastot sekä tietenkin useita satoja kuvia vuosien varrelta.

Kirjan takakannessa teosta kuvaillaan seuraavin sanoin:

Hiekalta Kakkoseen on tarina Tampereen kaikkien menestyneimmän jalkapalloseuran, Tampere Unitedin, vaiheista vuosina 2011–2016. Tarina lähtee liikkeelle kaudesta 2011. Kaudesta, jonka piti olla Tampere Unitedille normaali kausi Veikkausliigassa, mutta veikin Tampere Unitedin kannattajat suurten stadionien sijaan hiekkakentän reunalle.

Keväällä 2011 pelattu Liigacupin finaali oli jäädä Tampere Unitedin viimeiseksi otteluksi. Veikkausliigaseuran takana ollut yhteisö päätti kuitenkin toisin. Seura pidettiin ensin hengissä ilmoittamalla kannattajien oma joukkue Palloliiton harrastesarjaan kaudeksi 2011, ja jo seuraavana vuonna alkoi matka läpi sarjatasojen. Kannattajat olivat päättäneet palauttaa Tampere Unitedin takaisin Palloliiton sarjoihin.

Matkan Kakkoseen arveltiin alunperin kestävän kymmenen vuotta, mutta lopulta vaaditut neljä sarjanousua ansaittiin viidessä vuodessa. Matkan varrelle mahtuu lukuisia tarinoita, jotka kertovat hullusta uskosta omaan tekemiseen, hurmoksellisesta periksiantamattomuudesta sekä ennen kaikkea yhteisön voimasta.

Kannattaa siis suunnata ostoksille TamU-kauppaan tuttuun osoitteeseen tampereunited.fi/kauppa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49