Hiekalta Kakkoseen -kirjan rahoitus hyvässä vauhdissa

15/11/2016
Uutinen

Tampere Unitedin vaiheista kausilla 2011–16 kertovan Hiekalta Kakkoseen -kirjan joukkorahoituskampanja on ollut valtava menestys. Kampanjaa on jäljellä vielä lähes kolme viikkoa, ja jo tässä vaiheessa mukaan on saatu 75 rahoittajaa jotka ovat saaneet kokoon yli 3500 euroa. Kirjan mahdollinen tuotto jää kokonaisuudessaan seuralle, joten rahoitukseen voi lähteä hyvillä mielin mukaan.

TamU-uutiskuva

”Emme kirjan tekijäporukassa osanneet aavistaa, että tuhannen euron minimitavoite saataisiin kokoon jo kampanjan ensimmäisenä päivänä”, toteaa kirjahankkeen priimusmoottori Mikko Jokela. ”Kun toinen tuhat euroa saatiin kokoon kampanjan toisena päivänä, ymmärsimme että kirjalle on seurayhteisössä valtava tilaus.”

Joukkorahoituskampanjan tavoitteeksi asetettiin alunperin 3000 euroa, mutta se ei missään nimessä ole maksimi. ”Mitä enemmän rahaa saadaan koottua, sitä suurempi painos kirjasta saadaan. Lisäksi päätimme kasvattaa kirjan sivumäärän 200 sivusta noin 300 sivuun. Näin oli oikeastaan pakko tehdä, sillä hyviä kuvia on paljon, ja tekstiä on syntynyt paljon enemmän kuin alunperin ajattelimme”, nauraa suuren työn tekstien kanssa tehnyt Vesa Suonsyrjä.

Kirjan joukkorahoituskampanja on edelleen käynnissä osoitteessa mesenaatti.me/hiekaltakakkoseen. Lähtemällä rahoittajaksi varmistat, että saat kirjasi ensimmäisten joukossa. Tavoitteena on edelleen saada kirja rahoittajille ennen joulua. Työtä on vielä paljon jäljellä, mutta jokainen uusi rahoittaja innostaa kirjan tekijöitä tekemään entistä lujemmin töitä sen eteen, että kirjasta saadaan Tampere Unitedin menestysvuosien 2011–16 arvoinen paketti.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49