Hiekalta Kakkoseen -kirja on nyt saatavilla

21/12/2016
Uutinen

Hiekalta Kakkoseen -kirjan ensimmäinen erä on on saapunut painosta. Kirjan joukkorahoitusosuudellaan itselleen lunastaneita mesenaatteja tiedotetaan kirjan jakelusta henkilökohtaisesti. Tällä erää TamU-kauppaan on saatu kirjaa pieni 20 kappaleen erä. Hanki omasi nyt!

Hiekalta Kakkoseen -kirja kertoo Tampere Unitedin paluutarinan vuosilta 2011–2016. Kirjassa on kovat kannet, hulppeat 354 kuvien täyttämää sivua, kattavat tarinat ja tilastot kustakin kaudesta sekä useita täysin ennenjulkaisemattomia pelaajahaastatteluja.

”Kirjasta piti alunperin tulla puhtaasti kuvakirja, mutta innostuimme lopulta kirjoittamaan paljon enemmän sisältöä kuin olimme ajatelleet ehtivämme. Kuviakin oli lopulta yllättävän vaikea karsia”, nauraa monia omia kuviaan kansien väliin saanut kirjahankkeen isä Mikko Jokela.

”Isoin kiitos kuuluu tietenkin upean tarinan ja sitä myötä myös kirjan mahdollistaneille TamU-pelaajille. Kirjoitustyö oli itselleni hieno aikamatka. Erityiskiitos niille kuudelle pelaajalle, joita sain haastatella laajemmin kirjan sivuille”, kovan kirjoitus-urakan tehnyt entinen TamU-pelaaja Vesa Suonsyrjä kiittelee.

”Kirja on osoitus siitä, että Tampere Unitedin seurayhteisössä on jotain lähes maagista. Yhteisö nimittäin saa tehtyä yhdessä asioita, jotka eivät ulkopuolisten tarkkailijoiden mielestä pitäisi olla mahdollista”, kirjaprojektissa vahvasti mukana ollut seuran varapuheenjohtaja Antti Niemistö toteaa.

Hanki oma kirjasi osoitteessa tampereunited.fi/kauppa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV