Helmikuulle kolme harjoitus­ottelua

03/01/2018
Uutinen

Sinivihreä seurayhteisö saa helmikuussa viikonloppuihinsa mukavaa täytettä, sillä miesten edustusjoukkue pelaa harjoitusottelut kaikkina kolmena ensimmäisenä viikonloppuna. Vastustajatkin ovat varsin nimekkäitä tai ainakin tuttuja, sillä ensin kohdaltaan FC Jazz kotona sunnuntaina 4.2. ja sitten Salon Palloilijat vieraissa lauantaina 10.2. Sokerina pohjalla odottaa perinteeksi muodostumassa oleva Pirkanmaan talviderby. Tällä kertaa FC Haka kohdataan kotikentällä Pirkkahallissa sunnuntaina 18.2.

TamU-uutiskuva

FC Jazz pelasi viime kaudella kaksijakoisen kauden Kakkosessa. Alku oli umpisurkea mutta loppua kohden porilaiset kuuluivat jo sarjan eliittiin, ja sijoittuivat sarjataulukossa kahdeksanneksi vain viisi pistettä Sinipaitoja vähemmän keränneenä. Keskinäisissä kohtaamisissa tehtiin paljon maaleja, sillä kesäkuun lopussa TamU ryöpytti Jazzia Tammelassa lukemin 3–0 (0–0) ja syksyn ottelu Porissa päättyi tasan 2–2 (2–2).

Salon Palloilijoita vastaan tulokset olivat sitä vastoin laihempia. Kesäkuinen vierasottelu päättyi tylyyn 2–0 (2–0) -tappioon, jonka päävalmentaja Mikko Mäkelä otti täysin omaan piikkiinsä kommentoiden, että hän yritti saada joukkueen pelaamaan tavalla jota ei oltu harjoiteltu. Elokuun lopun kotiottelussa TamU taisteli urheasti Tammelassa, mutta silloin sarjaa johtanut ja kovassa nousukiidossa edennyt SalPa otti ansaitun voiton lukemin 0–2 (0–1). Lopulta SalPa jäi kahden pisteen päähän nousukarsinnoista ja sijoittui sarjassa kolmanneksi.

FC Haka pelaa jälleen ensi kaudella Ykkösessä ja on selvä ennakkosuosikki talviderbyyn lähdettäessä. Viime talvena vastaava ottelu oli varsin tasainen, mutta Haka vei paremmalla rutiinillaan sinänsä ansaitun 3–1 (1–0) -voiton. Tällä kertaa Haka päästään haastamaan jo aikaisessa vaiheessa talvea. mikä lisännee Sinipaitojen voitonmahdollisuuksia.

Katso sovittujen harjoitusotteluiden tiedot taulukosta:

PäiväKelloOtteluPaikka
la 6.1.klo 18.30FC Espoo – TamUEerikkilä-halli, Tammela
la 13.1.klo 13.30FC KTP – TamUArto Tolsa Areena, Kotka
su 4.2.klo 18.15TamU – FC JazzPirkkahalli C, Tampere
la 10.2.klo 15.00SalPa – TamUSalon tekonurmi, Salo
su 18.2.klo 18.15TamU – FC HakaPirkkahalli C, Tampere

Kaikkiin otteluihin on vapaa pääsy. Kotiotteluissa on myynnissä Tampere Unitedin kausikortteja ja fanituotteita.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV