Helmi–maaliskuussa tiedossa harjoitus­otteluita

29/01/2020
Uutinen

Viime viikonlopun häviö TPV:lle varmisti sen, että TamU ei pääse jatkoon Kakkosen Cupin alkulohkosta, vaikka vielä vajaan parin viikon päästä on edessä HJS:n kohtaaminen kotona Pirkkahallissa. Niinpä helmi–maaliskussa on luvassa harjoitusotteluita, joissa kohdataan sarjakaudella Kolmosessa vastaan tulevia joukkueita. Lisäksi TamU osallistuu Suomen Regions' Cupiin, jossa vastaan tulee Kolmosessa ja sitä alempana pelaavia joukkueita.

Unitedin kannalta sinänsä merkityksetön Kakkosen Cupin alkulohkon päätöskierroksen ottelu pelataan HJS:ää vastaan Pirkkahallissa sunnuntaina 9.2. klo 18.15 alkaen. Vain viikkoa myöhemmin sunnuntaina 16.2. pelataan Tampereen Peli-Tovereita vastaan harjoitusottelu samaiseen aikaan klo 18.15 niin ikään Pirkkahallissa. Tästä edelleen viikkoa myöhemmin sunnuntaina 23.2. vuorossa on rajusti tulevaan kauteen satsaavan Ilves-Kissojen kohtaaminen, ja edelleen kaksi viikkoa myöhemmin sunnuntaina 8.3. kohdataan jälleen TP-T. Nämä TamUn kotiotteluina pelattavat ottelut alkavat klo 18.20, ja nekin pelataan tietenkin Pirkkahallissa.

Suomen Regions’ Cup voi tuoda harjoitusotteluohjelmaan muutoksia, varsinkin jos TamU tai joku harjoitusvastuksista arvotaan cupin ensimmäiselle kierrokselle, jonka ottelut on pelattava jo 1.3. mennessä. Osa joukkueista aloittaa toki vasta toiselta kierrokselta, joka on pelattava 22.3. mennessä. Regions’ Cupin arvontapäivä on 5.2. ja sen jälkeen asiat ratkeavat todennäköisesti nopeasti. Tiedotamme lisäyksistä otteluohjelmaan hetimiten. Otteluohjelma päivittyy sivulle tampereunited.fi/ottelut.

Tässä vaiheessa Suomen Regions’ Cupiin on ilmoittanut Tampere Unitedin kanssa samassa Kolmosen lohkossa ensi kaudella pelaavista joukkueista Ilves-Kissat, Nokian Palloseura, Tervakosken Pato, Janakkalan Pallo ja ACE. Muista alueen joukkueista mukana on vain Vitosessa pelaava Mäntän Valo. Ilmoittautumisaika jatkuu 31.1. saakka, ja tilannetta voi seurata reaaliajassa Palloliiton sivuilta: https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=spljp20.

TamU-Kauppa

Kausikortti 2022

90 €
Lue lisää ja osta >>

Kausikortti 2022 (alennusryhmät)

65 €
Lue lisää ja osta >>
TamU naiset -tukikausikortti

TamU-naisten tukikausari 2022

20 €
Lue lisää ja osta >>
TamU Olympia-kortteli -VIP-kausikortti

VIP-kausikortti 2022

360 €
Lue lisää ja osta >>

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.5. MuSa - TamU 1 – 2

15.5. TamU naiset - PaiHa 4 – 0

15.5. TamU 2 - FC Melody 3 – 3

17.5. klo 18 TamU - Klubi 04

18.5. klo 20 RaiFU - TamU naiset

20.5. klo 19 NoPS - TamU 2