14.1.2022

 
 

Helmi-maaliskuulle sovittuna kuusi harjoitusotteluaKoronapandemia luo edelleen varjonsa Kakkosen joukkueiden harjoittelun ja harjoitusotteluiden ylle, mutta tulevien harjoitusotteluiden suunnittelu jatkuu. Tampere Unitedilla on sovittuna helmi-maaliskuulle yhteensä kuusi ottelua mielenkiintoisia joukkueita vastaan. Lisäksi tammikuussa on vielä jäljellä ottelut HJS:ää ja Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan.

Helmikuun ensimmäinen ottelu on vastavierailu Atlantiksen luona, ja pelipaikkana on Pallomylly. Tämän jälkeen Sinipaidat saa vieraita Porista, kun Musan Salama tulee pelaamaan ottelun Pirkkahalliin. Vastavuoroinen käynti Porissa on edessä maaliskuun puolen välin jälkeen, jolloin MuSa kohdataan ulkona urheilukentän tekonurmella. Helmikuun kolmas kohtaaminen on joulukuussa Jyväskylässä kohdatun JJK:n vierailu Pirkkahallissa.

Maaliskuun ensimm√§isess√§ ottelussa kohdataan kev√§√§n ainoa Kolmosen joukkue, kun nousukarsinnoissa t√§p√§r√§sti Kolmoseen j√§√§nyt Pallo-Iirot tulee Pirkkahalliin. Lis√§ksi Pallo-Iirot kohdataan maaliskuun lopussa ulkona √Ąij√§nsuon stadionilla.

Tulevat harjoitusottelut

Päivä Kello Ottelu Paikka
su 23.1. klo 17.00 HJS ‚Äď TamU S√§√§st√∂pankki-areena, H√§meenlinna
su 30.1. klo 16.30 TamU ‚Äď Ilves 2 Pirkkahalli C, Tampere
su 6.2. klo 13.00 Atlantis FC ‚Äď TamU Pallomylly, Helsinki
su 13.2. klo 16.30 TamU ‚Äď MuSa Pirkkahalli C, Tampere
su 27.2. klo 16.30 TamU ‚Äď JJK Pirkkahalli C, Tampere
su 13.3. klo 16.30 TamU ‚Äď Pallo-Iirot Pirkkahalli C, Tampere
la 19.3. klo 13.00 MuSa ‚Äď TamU Urheilukent√§n tekonurmi, Pori
la 26.3. klo 15.00 Pallo-Iirot ‚Äď TamU √Ąij√§nsuon stadion, Rauma