Hei 15–17-vuotias: kesätöitä nyt tarjolla TamUssa

16/03/2021
Uutinen

Tampere United on tänäkin vuonna mukana Kesäduuni OP:n piikkin -kampanjassa eli tarjoaa OP Tampereen tukemana kesätyön 15–17-vuotiaalle nuorelle. Nuoren työtehtävät ovat avustavia tehtäviä miesten ja naisten edustusjoukkueiden ottelutapahtumissa ja seuran junioripelaajien turnauksissa ja peli-illoissa. Työtä tehdään kesä-, heinä- ja elokuussa pääasiassa viikonloppuisin, mutta muutamia työpäiviä osuu myös arki-iltoihin.

Nuori pääsee mukaan tapahtumien rakentamiseen, kahvio- ja fanituotteiden esillepanoon ja myyntiin sekä lipunmyyntiin yhdessä aikuisen henkilön kanssa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön tässä työssä. Työhön sovelletaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

”Meillä on ollut kahtena edellisenäkin kesänä nuori auttamassa ottelutapahtumissa eri tehtävissä, ja kokemukset ovat olleet pelkästään myönteisiä. On ollut hieno nähdä, millaisella innokkuudella nuoret tarttuvat työtehtäviin. Upeaa että OP Tampere mahdollistaa tämän jälleen”, kiittelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 18.4.2021 osoitteeseen kesatyo2021(ät)tampereunited.fi. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelon. Työhaastattelut pidetään tarvittaessa etäyhteyden kautta vallitsevista tapaamisrajoituksista riippuen.

Lisätietoa OP Tampereen kampanjasta:
op.fi/web/op-tampere/kesaduuni

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - SalPa

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2