16.3.2021

 
 

Hei 15‚Äď17-vuotias: kes√§t√∂it√§ nyt tarjolla TamUssaTampere United on t√§n√§kin vuonna mukana Kes√§duuni OP:n piikkin -kampanjassa eli tarjoaa OP Tampereen tukemana kes√§ty√∂n 15‚Äď17-vuotiaalle nuorelle. Nuoren ty√∂teht√§v√§t ovat avustavia teht√§vi√§ miesten ja naisten edustusjoukkueiden ottelutapahtumissa ja seuran junioripelaajien turnauksissa ja peli-illoissa. Ty√∂t√§ tehd√§√§n kes√§-, hein√§- ja elokuussa p√§√§asiassa viikonloppuisin, mutta muutamia ty√∂p√§ivi√§ osuu my√∂s arki-iltoihin.

Nuori pääsee mukaan tapahtumien rakentamiseen, kahvio- ja fanituotteiden esillepanoon ja myyntiin sekä lipunmyyntiin yhdessä aikuisen henkilön kanssa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön tässä työssä. Työhön sovelletaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

”Meill√§ on ollut kahtena edellisen√§kin kes√§n√§ nuori auttamassa ottelutapahtumissa eri teht√§viss√§, ja kokemukset ovat olleet pelk√§st√§√§n my√∂nteisi√§. On ollut hieno n√§hd√§, millaisella innokkuudella nuoret tarttuvat ty√∂teht√§viin. Upeaa ett√§ OP Tampere mahdollistaa t√§m√§n j√§lleen”, kiittelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 18.4.2021 osoitteeseen kesatyo2021(ät)tampereunited.fi. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelon. Työhaastattelut pidetään tarvittaessa etäyhteyden kautta vallitsevista tapaamisrajoituksista riippuen.

Lisätietoa OP Tampereen kampanjasta:
op.fi/web/op-tampere/kesaduuni