30.3.2020

 
 

Hei 15‚Äď17-vuotias: hae kes√§t√∂ihin Tampere Unitediin

Tampere United tarjoaa t√§n√§kin kes√§n√§ OP Tampereen tukemana kes√§ty√∂t√§ 15‚Äď17-vuotiaille nuorille. Nuoren ty√∂teht√§v√§t ovat avustavia teht√§vi√§ edustusjoukkueen ottelutapahtumissa ja seuran junioripelaajien turnauksissa ja peli-illoissa.

Tarjolla on vähintään yksi paikka OP:n piikkiin, mutta taloudellisen tilanteemme salliessa palkkaamme useammankin nuoren avustamaan kesän ottelutapahtumissa kesä-, heinä- ja elokuussa. Koronavirustilanteen kehittymisestä riippuen jalkapallokauden alku saattaa tosin lykkääntyä kesäkuuta myöhemmäksi, jolloin myös työt alkavat vasta kauden alettua.

Nuori pääsee mukaan tapahtumien rakentamiseen, kahvio- ja fanituotteiden esillepanoon ja myyntiin sekä lipunmyyntiin yhdessä aikuisen henkilön kanssa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön tässä työssä. Työhön sovelletaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

”Meill√§ oli viime kes√§n√§kin OP Tampereen tuella palkattu nuori auttamassa ottelutapahtumissa eri teht√§viss√§, ja kokemukset olivat pelk√§st√§√§n positiivisia. Upeaa ett√§ OP mahdollistaa t√§m√§n j√§lleen”, kiittelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 19.4.2020 osoitteeseen kesatyo2020(ät)tampereunited.fi. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelon. Työhaastattelut pidetään näillä näkymin etäyhteyden kautta vallitsevista tapaamisrajoituksista johtuen.

Lisätietoa OP Tampereen kampanjasta:
www.op.fi/web/op-tampere/kesaduuni