30.3.2020

 
 

Hei 15–17-vuotias: hae kesĂ€töihin Tampere Unitediin

Tampere United tarjoaa tĂ€nĂ€kin kesĂ€nĂ€ OP Tampereen tukemana kesĂ€työtĂ€ 15–17-vuotiaille nuorille. Nuoren työtehtĂ€vĂ€t ovat avustavia tehtĂ€viĂ€ edustusjoukkueen ottelutapahtumissa ja seuran junioripelaajien turnauksissa ja peli-illoissa.

Tarjolla on vÀhintÀÀn yksi paikka OP:n piikkiin, mutta taloudellisen tilanteemme salliessa palkkaamme useammankin nuoren avustamaan kesÀn ottelutapahtumissa kesÀ-, heinÀ- ja elokuussa. Koronavirustilanteen kehittymisestÀ riippuen jalkapallokauden alku saattaa tosin lykkÀÀntyÀ kesÀkuuta myöhemmÀksi, jolloin myös työt alkavat vasta kauden alettua.

Nuori pÀÀsee mukaan tapahtumien rakentamiseen, kahvio- ja fanituotteiden esillepanoon ja myyntiin sekÀ lipunmyyntiin yhdessÀ aikuisen henkilön kanssa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole vÀlttÀmÀtön tÀssÀ työssÀ. Työhön sovelletaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

”MeillĂ€ oli viime kesĂ€nĂ€kin OP Tampereen tuella palkattu nuori auttamassa ottelutapahtumissa eri tehtĂ€vissĂ€, ja kokemukset olivat pelkĂ€stÀÀn positiivisia. Upeaa ettĂ€ OP mahdollistaa tĂ€mĂ€n jĂ€lleen”, kiittelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

LÀhetÀ vapaamuotoinen hakemus viimeistÀÀn 19.4.2020 osoitteeseen kesatyo2020(Àt)tampereunited.fi. Voit liittÀÀ hakemukseesi myös ansioluettelon. Työhaastattelut pidetÀÀn nÀillÀ nÀkymin etÀyhteyden kautta vallitsevista tapaamisrajoituksista johtuen.

LisÀtietoa OP Tampereen kampanjasta:
www.op.fi/web/op-tampere/kesaduuni