Hei 15–17-vuotias: hae kesätöihin Tampere Unitediin

30/03/2020
Uutinen

Tampere United tarjoaa tänäkin kesänä OP Tampereen tukemana kesätyötä 15–17-vuotiaille nuorille. Nuoren työtehtävät ovat avustavia tehtäviä edustusjoukkueen ottelutapahtumissa ja seuran junioripelaajien turnauksissa ja peli-illoissa.

TamU-uutiskuva

Tarjolla on vähintään yksi paikka OP:n piikkiin, mutta taloudellisen tilanteemme salliessa palkkaamme useammankin nuoren avustamaan kesän ottelutapahtumissa kesä-, heinä- ja elokuussa. Koronavirustilanteen kehittymisestä riippuen jalkapallokauden alku saattaa tosin lykkääntyä kesäkuuta myöhemmäksi, jolloin myös työt alkavat vasta kauden alettua.

Nuori pääsee mukaan tapahtumien rakentamiseen, kahvio- ja fanituotteiden esillepanoon ja myyntiin sekä lipunmyyntiin yhdessä aikuisen henkilön kanssa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön tässä työssä. Työhön sovelletaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

”Meillä oli viime kesänäkin OP Tampereen tuella palkattu nuori auttamassa ottelutapahtumissa eri tehtävissä, ja kokemukset olivat pelkästään positiivisia. Upeaa että OP mahdollistaa tämän jälleen”, kiittelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 19.4.2020 osoitteeseen kesatyo2020(ät)tampereunited.fi. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelon. Työhaastattelut pidetään näillä näkymin etäyhteyden kautta vallitsevista tapaamisrajoituksista johtuen.

Lisätietoa OP Tampereen kampanjasta:
www.op.fi/web/op-tampere/kesaduuni

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49