Harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Hämeenlinnassa

13/04/2018
Otteluennakko

Sinipaitojen seuraava harjoitusottelu pelataan jo lauantai-iltapäivällä Hämeenlinnassa, jossa vastaan asettuu toisen kerran noin kuukauden sisään HJS. Myös hämeenlinnalaiset valmistautuvat parin viikon päästä alkavaan Kakkosen kauteen, mutta pelaavat toki eri lohkossa kuin TamU, joten sarjakaudella joukkueet eivät enää kohtaa.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen jälkeen HJS on pelannut harjoitusottelut Grankulla IFK:ta, FC Jazzia ja TPV:tä vastaan. Kauniaislaiset hakivat selvän 0–3-voiton Hämeenlinnasta, mutta sekä Jazzia että TPV:tä vastaan HJS osoitti venymiskykyään pelaamalla 2–2-tasapelit ja tekemällä molemmissa otteluissa tasoitusmaalin toisella jaksolla. Samoihin 2–2 lukemiin päättyi myös kuukausi sitten pelattu HJS:n ja TamUn edellinen kohtaaminen, mutta tuolloin takaa tasoihin nousi TamU, eikä päävalmentaja Mikko Mäkelä ollut tuolloin tyytyväinen tulokseen tai ottelun pelilliseen antiin.

Torstain Ilves-Kissat-ottelun jäätyä kesken on HJS-ottelu Tampere Unitedeille tärkeä tilaisuus tuoda Kaupissa täysimittaisella kentällä harjoiteltuja asioita käytäntöön. Täyden kentän harjoituksiahan on takana vasta kaksi viikkoa, sillä Pirkkahallissa käytössä oli aina korkeintaan kaksi kolmasosaa koko kentästä. HJS-ottelun jälkeen jäljellä on enää harjoitusottelu FC Espoota ennen sarjan alkua.

”Meillä on jo sarjamatsit mielessä, ja jo kaksi viikkoa sitten Porissa päätimme, että sarja alkaa siitä pelistä ja rupeamme pelaamaan sarjan vaatimusten mukaisella tasolla. Siitä jatkamme jälleen huomenna, ja ainoa teemamme on siis hakea voitto kotiin”, kuvailee päävalmentajan Mikko Mäkelä Sinipaitojen henkistä latausta harjoituskauden loppusuoralla.

”Kaksi viimeistä peliä olemme pystyneet pitämään nollan omissa, joten puolustuspeliin alan olemaan tyytyväinen. Ilves-Kissat-pelin toinen jakso, jota pelattiin vain 12–13 minuuttia ikävän loukkaantumisen takia, osoitti Riku Oraksen merkityksen hyökkäyspäässä. Riku järjesti kaksi loistopaikkaa ja pääsi itse myös kahteen hyvään maalipaikkaan”, Mäkelä kommentoi avainpelaajan paluuta.

”Joukkueen terveystilanne on hyvällä mallilla. Eetu Rahkola palaa Hämeenlinnassa kokoonpanoon. Poissa ovat vain Mauno Sirén, Tuomas Lehti, ja Tuomas Telemäki, toteaa Mäkelä kokoonpanoasioista.

Ottelu pelataan Pullerin tekonurmella Hämeenlinnassa lauantaina 14.4. klo 13.30 alkaen. Ottelun tapahtumia voi jälleen seurata Twitterin välityksellä.

TamU matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2