13.4.2018

 
 

Harjoitusottelut jatkuvat lauantaina HämeenlinnassaSinipaitojen seuraava harjoitusottelu pelataan jo lauantai-iltapäivällä Hämeenlinnassa, jossa vastaan asettuu toisen kerran noin kuukauden sisään HJS. Myös hämeenlinnalaiset valmistautuvat parin viikon päästä alkavaan Kakkosen kauteen, mutta pelaavat toki eri lohkossa kuin TamU, joten sarjakaudella joukkueet eivät enää kohtaa.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen j√§lkeen HJS on pelannut harjoitusottelut Grankulla IFK:ta, FC Jazzia ja TPV:t√§ vastaan. Kauniaislaiset hakivat selv√§n 0‚Äď3-voiton H√§meenlinnasta, mutta sek√§ Jazzia ett√§ TPV:t√§ vastaan HJS osoitti venymiskyky√§√§n pelaamalla 2‚Äď2-tasapelit ja tekem√§ll√§ molemmissa otteluissa tasoitusmaalin toisella jaksolla. Samoihin 2‚Äď2 lukemiin p√§√§ttyi my√∂s kuukausi sitten pelattu HJS:n ja TamUn edellinen kohtaaminen, mutta tuolloin takaa tasoihin nousi TamU, eik√§ p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ ollut tuolloin tyytyv√§inen tulokseen tai ottelun pelilliseen antiin.

Torstain Ilves-Kissat-ottelun jäätyä kesken on HJS-ottelu Tampere Unitedeille tärkeä tilaisuus tuoda Kaupissa täysimittaisella kentällä harjoiteltuja asioita käytäntöön. Täyden kentän harjoituksiahan on takana vasta kaksi viikkoa, sillä Pirkkahallissa käytössä oli aina korkeintaan kaksi kolmasosaa koko kentästä. HJS-ottelun jälkeen jäljellä on enää harjoitusottelu FC Espoota ennen sarjan alkua.

”Meill√§ on jo sarjamatsit mieless√§, ja jo kaksi viikkoa sitten Porissa p√§√§timme, ett√§ sarja alkaa siit√§ pelist√§ ja rupeamme pelaamaan sarjan vaatimusten mukaisella tasolla. Siit√§ jatkamme j√§lleen huomenna, ja ainoa teemamme on siis hakea voitto kotiin”, kuvailee p√§√§valmentajan Mikko M√§kel√§ Sinipaitojen henkist√§ latausta harjoituskauden loppusuoralla.

”Kaksi viimeist√§ peli√§ olemme pystyneet pit√§m√§√§n nollan omissa, joten puolustuspeliin alan olemaan tyytyv√§inen. Ilves-Kissat-pelin toinen jakso, jota pelattiin vain 12‚Äď13 minuuttia ik√§v√§n loukkaantumisen takia, osoitti Riku Oraksen merkityksen hy√∂kk√§ysp√§√§ss√§. Riku j√§rjesti kaksi loistopaikkaa ja p√§√§si itse my√∂s kahteen hyv√§√§n maalipaikkaan”, M√§kel√§ kommentoi avainpelaajan paluuta.

”Joukkueen terveystilanne on hyv√§ll√§ mallilla. Eetu Rahkola palaa H√§meenlinnassa kokoonpanoon. Poissa ovat vain Mauno Sir√©n, Tuomas Lehti, ja Tuomas Telem√§ki, toteaa M√§kel√§ kokoonpanoasioista.

Ottelu pelataan Pullerin tekonurmella Hämeenlinnassa lauantaina 14.4. klo 13.30 alkaen. Ottelun tapahtumia voi jälleen seurata Twitterin välityksellä.

TamU matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.