2.2.2018

 
 

Harjoitusottelut jatkuvat FC Jazzin vierailullaTampere Unitedin kolmen viikon mittainen pelitauko on sunnuntaina ohi, kun FC Jazz saapuu Sinipaitojen vieraaksi Pirkkahalliin. Myös joukkorahoitusta parhaillaan keräävä TamU-TV on paikalla, ja ottelu näytetään suorana lähetyksenä. Tosin lähetys on viime kesältä tuttuihin monikameralähetyksiin verrattuna varsin riisuttu versio, sillä palautetun lainakaluston korvaavia laitehankintoja päästään tekemään vasta joukkorahoituskampanjan päättyttyä.

Viime kaudella TamU ja FC Jazz pelasivat samassa Kakkosen lohkossa, ja Sinipaidat oli niukasti niskan p√§√§ll√§ keskin√§isiss√§ kohtaamisissa. Tammelan stadionilla kes√§kuun lopussa pelattu tasainen kohtaaminen repesi lopussa 3‚Äď0-voitoksi, kun Tuomas Lehti osui ottelun toiseksiviimeisell√§ minuutilla ja Roope Kostiainen teki ottelussa toisen maalinsa viel√§ lis√§ajan viidennell√§ minuutilla. Syyskuussa Porin stadionilla TamU puolestaan joutui vartissa 2‚Äď0-takaa-ajoasemaan, mutta tasoitti ottelun 2‚Äď2-loppulukemiin jo ennen puolen tunnin t√§yttymist√§.

T√§n√§ talvena FC Jazz on pelannut kolme harjoitusottelua. Vastustajien taso on vaihdellut L√§nsi-Suomen Kolmosessa pelaavista Toejoen Veikoista ja Rauman Pallo-Iiroista liigajoukkue Ilvekseen. Tuloksiakin on ollut kolmea laatua, sill√§ ToVen kanssa Jazz pelasi sopuisan 2‚Äď2-tasapelin, sitten Ilves py√∂ritteli porilaisia per√§ti 1‚Äď6 ja Pallo-Iirot j√§iv√§t Jazzin jalkoihin viime viikonloppuna maalein 2‚Äď0.

TamU puolestaan tulee otteluun kovan kolmen viikon harjoitusrupeaman jälkeen. Edellisessä otteussa FC KTP:tä vastaan joukkueen peli näytti vuodenaikaan nähden yllättävänkin valmiilta, joten on mielenkiintoista nähdä, miten pelituntuma ja vire ovat säilyneet kovan harjoitusjakson aikana.

”Edellisest√§ pelist√§ onkin vier√§ht√§nyt jo kolme viikkoa, joten pelituntuma ei ole joukkueella ihan parhaimmillaan”, p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ toteaa. ”Viimeiset kolme viikkoa on ollut muutenkin todella haastava jakso joukkueen kapean ringin takia. Meill√§ ei muutenkaan ole iso rinki kasassa, ja kun t√§h√§n lis√§t√§√§n flunssa-aalto ja loukkaantumiset, niin vahvuus on ollut hyvin pient√§.”

”K√§ytimme pelitauon tehden p√§√§osin fysiikkaa. T√§m√§n viikon tarkoitus oli keskitty√§ Jazz peliin ja kehitt√§√§ pelitapaamme, mutta joukkueen pienuus esti t√§t√§. Sunnuntaina ovat varmasti poissa Ville Puustinen, Valtteri Uimonen, Tuomas Lehti, Tommi Ala-Hakuni, Roope Kostiainen, Tuomas Telem√§ki ja Antti Kuusinen. Pienest√§ jalkavammasta k√§rsinyt Topias J√§rvel√§ sai eilen terveen paperit, joten on k√§ytett√§viss√§ ja p√§√§see t√§n√§√§n perjantaina my√∂s reenaamaan”, M√§kel√§ luettelee.

Ottelu pelataan Pirkkahallissa sunnnuntaina 4.2. klo 18.15 alkaen. Kaikki Tampere Unitedin fanituotteet ovat myynnissä kuuluttamon viereen sijoittuvalla fanituotteiden myyntipisteellä. Lisäksi fanituotteiden myyntipisteellä voi ostaa kausikortin tai liittyä jäseneksi. Ne jotka ovat ostaneet kausikortin ennakkoon verkkokaupasta tai maksaneet jäsenmaksunsa voivat noutaa korttinsa ottelun yhteydessä. Käteisen lisäksi kaikki ostokset voi maksaa tuttuun tapaan myös maksukorteilla.

TamU-TV lähettää ottelun suorana lähetyksenä, joka alkaa viitisen minuuttia ennen ottelun alkua noin klo 18.10. Selostajana toimii Manu Haapalainen, mutta kalustovajeen takia hänellä ei ole apunaan asiantuntijakommentaattoria, ja ottelu kuvataan vain yhdellä kameralla.

Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa tarkistamaan Sinipaitojen talvikunto!