4.1.2016

 
 

Harjoituskauden avauksesta tasapeli TP-T:n kanssa 1‚Äď1 (1‚Äď1)Tampere United palasi pelikentille sunnuntaina, kun vuoden 2016 ensimm√§inen harjoitusottelu TP-T:t√§ vastaan pelattiin Pirkkahallin C-hallissa. Loppuvihellyksen j√§lkeen taululla oli tuloksena 1‚Äď1, joten selvyytt√§ paremmasta joukkueesta ei saatu. Samat joukkueet kohtaavat Suomen Cupin 2. kierroksen ottelussa tammikuun lopulla, joten alkuasetelmat tuohon otteluun eiv√§t voisi olla j√§nnitt√§v√§mm√§t.

Sunnuntain ensimmäisestä maalista vastasi TP-T vain 15 minuutin pelin jälkeen. Yksi valkopaitojen testipelaajista sai pallon rinnan korkeudella 16-alueella, pompautti pari kertaa ja lähetti pelivälineen vasempaan nurkkaan Sinipaitojen estelyistä huolimatta. Unitedin maalissa Jussi Siltanen oli voimaton ja pallo vietiin keskipisteelle. Vääntö jatkui tiukkana puoliajan lopulle, jolloin Sinipaidat saivat paineen TP-T:n maalille. Keskitykseen vasemmalta yritti ensin testipelaajana esiintynyt Mehdi Fennane, mutta tämä revittiin maahan. Takaa tullut Markus Halme osui palloon ja ohjasi sen alakulmaan, mutta tuomari oli viheltänyt jo rikkeen merkiksi ja pallo vietiin pilkulle. Halme pääsi itse viemään tilanteen loppuun ja tykitti Sinipaidat tasoihin kovalla oikeaan ylänurkkaan menneellä laukauksella.

Markus Halme tasoittaa pelin pilkulta

Markus Halme tasoittaa pelin pilkulta

Toisella puoliajalla kapealla ringillä pelannut United jäi pahasti TP-T:n jalkoihin, ja vaikka molemmat joukkueet kolisuttelivat maalipuita, ei valmista tullut. Kausi 2016 avattiin siis tasapelillä paikallisvastustaja TP-T:tä vastaan.

Tämä kaukolaukaus ei uponnut maaliin

Tämä kaukolaukaus ei uponnut maaliin

Ottelun jälkeiset kommentit

Debyytin p√§√§valmentajan paikalla tehnyt Mikko M√§kel√§ oli mietteli√§√§n oloinen vaikeista l√§ht√∂kohdista: ”Uudistunut TamU kohtasi uudistuneen TP-T:n. Alku oli haastavaa, niin ennen peli√§, kuin pelin alussakin. Saimme kasaan 11 pelaajaa joista kahdeksan oli hy√∂kk√§ysp√§√§n pelaajia. Se n√§kyi pelin rakentelussa, kun pelaajat joutuivat pelaamaan oudolla paikoilla.”

Päävalmentaja Mikko Mäkelä jakaa ohjeita ottelun tauolla

Päävalmentaja Mikko Mäkelä jakaa ohjeita ottelun tauolla

”Peli ei ollut hirve√§n mairittelevaa kummallekaan joukkueelle. TP-T:n vahvuus oli iso liuta miehi√§, kun TamUlla loppui pelaajat kesken toisella jaksolla. Tyytyv√§inen pit√§√§ olla siihen, ett√§ jaksoimme pelata loppuun saakka, vaikka jaloissa painoi pahasti. Esimerkki√§ n√§ytti kapteeni Otto Pitk√§nen. 1‚Äď1 oli oikeutettu tulos t√§st√§ pelist√§.”, tuumasi M√§kel√§ itse pelist√§.

Mika Kytöviita taistelee pallosta

Mika Kytöviita taistelee pallosta

Seuraava koitos on kahden viikon p√§√§st√§, kun Atlantis FC tulee vierailemaan Unitedia vastaan Pirkkahalliin: ”Nyt on hyv√§ aloittaa reenit ja varmasti ensi peliss√§ saadaan peli n√§ytt√§m√§√§n jo jalkapallolta. Nyt aletaan saada √§iji√§ rinkiin ja sit√§ kautta ajettua uutta nippua sis√§√§n! ISO k√§si hienolle kannattajaryhm√§lle!” Ottelu pelataan Pirkkahallin C-hallissa sunnuntaina 24.1. klo 18.15 l√§htien.

Ei kokoonpanotietoja